Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2019 19:18 - хАмерика и батко...
Автор: eva666 Категория: Други   
Прочетен: 1212 Коментари: 12 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

  ВСИЧКИ жени сме Глупави...аз, Особеноо...па, и .луда...
  продължавам си Темата за..братята  Рот..и шилдоффци..

Ужасът наречен Ротшилд ANONYMOUS BULGARIA / 01/02/2013

Историята на една от най-богатите фамилии в света, която чрез подлости и измами успява да превърне целия свят в една игра на „Монополи”, в която ние сме само статисти.

   някои  факти и дати, накратко...

1816: Американския конгрес подновява договора на Ротшилд за нов двадесет годишен период за контрол над Банката на САЩ. Войната е прекратена поради тази причина. Загиват хиляди войници от двете страни, но Ротшилдите взимат техните банки.

1832: Президентът Андрю Джаксън (7-ми президент на САЩ от 1829 до 1837) подема кампания за негов втори мандат под девиза „Джаксън срещу банките“. Това е по повод неговия план да върне паричната система в полза на американците, не за незаконното забогатяване на Ротшилд.

1833: Президентът Андрю Джаксън започва да премахва правителствените депозити в контролираната от Ротшилд Банка на САЩ и вместо депозитите да бъдат вкарани в банки, те се управляват от демократични банкери.

Това кара Ротшилд да се паникьосат и действат така, както могат най-добре – намаляват паричния поток и причиняват депресия. Президентът Андрю Джаксън знае, че те са истинските виновници за породилата се криза и заявява: „Вие сте разбойническа банда змии, и аз възнамерявам да ви разкрия и се кълна в Бог, аз ще ви разгромя.

1835: На 30 януари наемен убиец се опитва да убие президента Андрю Джаксън, но по чудо пистолетите на наемника засичат. Президентът ще обяви, че знае, че Ротшилд са отговорни за този опит за покушение. Наемният убиец Ричард Лаурънс е обявен за невинен поради причината, че е луд

1836: През тези години на битки срещу Ротшилд и тяхната централна банка в Америка президентът Андрю Джаксън най-накрая побеждава. Той изхвърля Ротшилдовите банки от Америка, като не подновява договора за контролиране на паричната система. Това остава така до 1913 година, когато Ротшилд ще бъде в състояние да създадат третата си централна банка в Америка наречена Федерален резерв. За да си гарантира, че няма да се получат грешки, този път той ще постави човек от собствената си кръвна линия, Яков Шиф, който ще е отговарящ за проекта. Нейтън Майер Ротшилд умира и контролът над банката му „N. M. Rothschild & Sons“ е поета от по-малкия му брат Джеймс Майер Ротшилд.
 

1837: Ротшилд изпращат един от своите хора Аугъст Белмонт, също евреин, в Америка да спасява техните банкови интереси унищожени от президентът Андрю Джаксън.

1840: Ротшилдите започват посредничество чрез своята Банка на Англия за изкупуване на кюлчета злато. Те правят клонове в Калифорния и Австралия.

1841: Президентът Джон Тейлър (10-ти президент на САЩ от 1841 до 1845) слага вето на опита за подновяване на договора за Банката на САЩ. Той получава след това безброй заплашителни писма за убийство.

1844: Соломон Майер Ротшилд купува Обединена Камено-въглена Мина на Витковиц и Австро-унгарската Компания за Доменна пещ, който са едни от десетте глобални индустриални концерни.

Бенджамин Дизраели (единствения евреин избиран за британски премиер два пъти) публикува „Конингсби “, където обявава Нейтън Майер Ротшилд за „Лорд и Господар на парите, и разбира се Лорд и Господар на всичко останало. Той буквално държеше годишните доходи на южна Италия в залог и монарси и министри от всички страни се вслушваха в съвети и следваха предложенията му“

1845: Големия американски патриот Андрю Джаксън умира. Преди смъртта си, той написва в завещанието си, че иска на надгробната му плоча да бъде изписано „Аз убих банката”.  Това е във връзка със закриването на Ротшилдовата Втора банка на САЩ през 1836 г.
 

1861: Президент става Ейбрахам Линкълн (16-ти президент на САЩ от 1860 до негово покушение през 1865), който иска да получи заеми от Ротшилд, за да финансира продължаващата Американска гражданска война.

Те предлагат на Линкълн заеми с лихви между 24 и 36%.

Линкълн е много ядосан за тези високи лихви и решава да отпечатва свой собствен безлихвен кредит и информира обществеността, че сега това е законно платежно средство за обществени и частни дългове. Затова го убиват!

 

41. starforlife - ~ 40. radostinalassa
16.01 16:24 Няма как да призная нещо, което не е истина, глупава жено.
Отвори един файл в... например Ексел...
(Ха кажете умните защо в Ексел, а не в Уорд де?)
В този файл започни да записваш всички американски ЗНАЧИМИ (а и не толкова) учени (които като бройка ще превъзхождат учените на всички останали нации, начело с Русия взети заедно)...
Когато установиш фактологически, че "жълтите учени" са под 2% от учените - тогава се изправи пред огледалото и заповтаряй на отсрещната, че е глупава жена.

А САЩ имат такъв дълг просто защото могат да си го позволят.
Когато едни пари Х взети на заем, ти носят едни пари Y, покриващи всички задължения (като лихви по парите Х, като всички останали разходи по достигането на пари Y) и ТИ ОСТАВА ЧИСТА ПЕЧАЛБА, то, глупава жено, трябва да си глупав да не вземеш парите X като заем.

Моите кредити примерно месечно са малко под 3 хиляди лева.
Чакай ме да фалирам.


следва в коментарии....

1875: На 1 януари 1875 г., Якоб Шиф, зет на Соломон Лоеб, взема контрол над банковата къща „Kuhn, Loeb & Co“. Той започва да финансира петролната компания на Джон Рокфелер, железопътната компания на Едуард Рариман и стоманената компания на Андрю Карниг. Те всички са финансирани с парите на Ротшилд.

След това Ротшилд открива други трима банкери, които стават най-големите банкери за времето си. Това са Дж. П. Морган, който контролира Уолстрийт, Дрекселс и Бидълс от Филаделфия. Всички други финансисти в света, малки и големи, танцуват по музиката на тези три къщи. След това Якоб Шиф получава позволението от Ротшилдите в Европа да създаде европейски клонове на тези банки, при условие че Якоб Шиф, следователно Ротшилд, ще бъде шеф на банковото дело в Ню Йорк и следователно САЩ.

1971: По искане на ФЕД и без знанието на Конгреса президентът Ричард Никсън откъсва долара от златното покритие, за да предотврати износа на физическото злато от страната. Валутата се превръща само в договорно обещание, основано на доверието на населението. Без никаква стойност. Управлението на света се поема от ФЕД и семейство Ротшилд, които могат практически безконтролно да печатат всякакво количество банкноти!



утре, Банките  на Ротшилд в Европа, и по Света /около 125 на брой..




Гласувай:
6



1. eva666 - продължавам си Темата..в този блог...
18.01.2019 19:20
защото,др ми го..еБаннаха вчера Великите...шашмолози

Каквото и да става, знай, винаги става Дума ..за пари..
/ не е мое..
цитирай
2. radostinalassa - Глупавият мъж / Лайфчо / взима кредит с 18% лихва
18.01.2019 19:36
Ако беше немец, щеше да го вземе с 1.5% лихва и щях да го повиша в леко умен.
Но той има грип и пръска вируси наоколо си, затова ще го сложа в изолатор.
цитирай
3. radostinalassa - Щом лихвите у нас и в Русия са астрономически..
18.01.2019 19:46
това означава, че ние сме от страните, които не подлежат на икономическо развитие. Русия ще се оправи някак, но ние трябва да сменим курса си и да се закачим на друго място, за да не потънем, Лайфчо. Една гарга пролет не прави.
цитирай
4. eva666 - следва продължение на Поста, утре...
18.01.2019 19:50
radostinalassa написа:
Ако беше немец, щеше да го вземе с 1.5% лихва и щях да го повиша в леко умен.
Но той има грип и пръска вируси наоколо си, затова ще го сложа в изолатор.

цитирай
5. eva666 - Гошо,не..не, не те каня на Диспут,Инфото е за ..глупави читатели..
18.01.2019 19:58
А САЩ имат такъв дълг просто защото могат да си го позволят.
Когато едни пари Х взети на заем, ти носят едни пари Y, покриващи всички задължения (като лихви по парите Х, като всички останали разходи по достигането на пари Y) и ТИ ОСТАВА ЧИСТА ПЕЧАЛБА, то, глупава жено, трябва да си глупав да не вземеш парите X като заем.

Моите кредити примерно месечно са малко под 3 хиляди лева.
Чакай ме да фалирам.

////////
аз съм Горда , че нямам ни лев кредити и Лихви, децата ми, също...
така ме е учил баща ми, и моят Съпруг..
цитирай
6. eva666 - в другият Пост.
18.01.2019 20:05
отбелязах..
Ако, моите синове , не искаха ,да има Войни, нямаше да има..
/ Гутле Ротшилд

и да добавя...
Моите синове..многоо обичат..дълговете
/на другите страни и правителства, и граждани...
обожават лихвата /от виртуалните пари..на Екрана...
щот искат, да са завинаги...биллионери..
ясно ли стана...
цитирай
7. radostinalassa - А и какво ме интересуват доходите на двама човека
18.01.2019 20:23
Ние се интересуваме от държавата си. Глупавият мъж ми каза, че Ер нямат ядра, и нямат цикъл на Кребс? Ето, това е класна невежа глупост. Нямам време да броя учените янки, но янките - они тупые. Трябва да пазим да не им се случи нещо, защото пак ще почнат да разправят вицове за нас, казали чукчите.
цитирай
8. codetroina - то никой не чете....
18.01.2019 20:37
ама, ние си пишем ли, пишем..като..чукчата, даа...
цитирай
9. eva666 - всеки най тъп комплексар,
18.01.2019 21:12
дрънка в Нетя за пари, секс или..коли...
това е Първи Закона..на дядо Фройд..
тоо, нямаще нужда от мноого..чаршафи...ама, пуста краста..

инак и аз мечтая ,да се събудя..гаражна миллиардерка..
като..Кайли Дженър, и Илън Мъск, актьора от Болиууд...
утре, повече за сапунките , и Тихите капки на Китай..
цитирай
10. eva666 - тоочнооо!!! Велики коменти, кратки и убийствени..честноо, познах те аз
18.01.2019 23:05
radostinalassa написа:
Ние се интересуваме от държавата си. Глупавият мъж ми каза, че Ер нямат ядра, и нямат цикъл на Кребс? Ето, това е класна невежа глупост. Нямам време да броя учените янки, но янките - они тупые. Трябва да пазим да не им се случи нещо, защото пак ще почнат да разправят вицове за нас, казали чукчите.

цитирай
11. pando - Допълнение
19.01.2019 10:06
От 1971 година доларът не е обвързан/обезпечен със злато поради следното официално обяснение:
"Златото е варварска реликва,ето защо доларът не е обезпечен със злато"
Това е.
Другата причина е ,че Де Гол 68 година изпраща в ФАЩ два кораба пълни с хартия срещу които иска еквивалента във злато.Резултатът е Парижка френска пролет и Де Гол е вън от играта...Френската пета колона не спи....

Интересно защо днес няма Чугунен Оскар или железни медали за Олимпиадите?
Въпрос към шорошоидите от блога...и прочее ибрикчии.
цитирай
12. codetroina - 00:31 - Ротшильдывой Марксизъм?
19.01.2019 10:49


пандо, повече съм писала../горе..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eva666
Категория: Други
Прочетен: 531014
Постинги: 320
Коментари: 2318
Гласове: 1162
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол