Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2019 22:02 - 2 и 2 не е 4...
Автор: eva666 Категория: Други   
Прочетен: 1861 Коментари: 8 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

   /ще подавам откъси, тъй като е многоо/и  концентрирана Информацията
     
   не заспивайте...


Център за изучаване на НЛО и паранормални явления Бърлингтън, представя:

„ПЛАНЪТ НА СИВИТЕ”, от Алекс Кулиър. Кои са Сивите? Какво искат? Какви планове имат тези извънземни за човечеството и планетата Земя? Това е едно от многото мнения за извънземната раса, позната като „Сивите”, които Центърът Бърлингтън ще се опита да представи на читателите и изследователите.
Тези гледни точки не съвпадат задължително
с мнението на Центъра.


image

ПЛАНЪТ НА СИВИТЕ
от Алекс Кулиър
Източник: The Leading Edge
Февруари, 1977 г. 

За първи път Сивите осъществяват контакт с член на световно правителство през 1933 г. в Германия. Те обаче се отказват от немското правителство, защото то вече се е посветило на сътрудничество с групата Гиза – ренегатска организация от извънземни, установили главната си квартира под платото Гиза в Египет. Te били главно Плеядианци. Били сами, вършели си тяхната работа. Ащар, Комигал, дори Йехова били част от тази група за известно време. Те дошли тук, за да си играят на Господ с нас. Хората ги боготворяли, защото използвали напреднали технологии.

............През май 1954 г. във въздушната база Холоман американското правителство сключило официален договор със Сивите. Някои от клаузите там били размяна на технологии, антигравитация, метали, сплави, технологии за усвояване на свободна енергия, медицински познания за човешкото тяло. Всичко, което Сивите чакали в размяна било да им позволят да наблюдават човешкото развитие и да останат тук на Земята. Подписването на този договор било най-значимото събитие в човешката история, защото то ни насочило в посока, в която ние не бихме тръгнали и ни поставя в ситуация, за която не сме подготвени – да сме домакини на извънземни.

Торинската плащеница. Според Андромеданците това е пример за извънземна манипулация или насилие върху вярванията ни. Този холографки образ на булото е създаден от Сивите с цел да засилят вярата в спасител или месия. Тя помага на техния план за контрол, тъй като човечеството с готовност би предоставило силите си на някого, който прилича на истински месия, защото така сме научени. Сивите знаят, че малко хора са готови да понесат отговорност за собствената си еволюция. Повечето биха чакали да им се каже какво да правят вместо да разберат ситуацията и да вземат подходящи мерки, за да се освободят.

В плана на Сивите за манипулация на вярата ни има и сценарий за режисирано второ пришествие. То ще се случи малко след разрухата на световната икономика. Това същество ще бъде клониран човек, биологичен индивид, на когото холографски ще бъде прибавено всичко от духовните истини във всики религии, метафизики и той ще излезе и ще говори за тези велики чудеса. Той твърдо ще признае хиндуистката философия. Не знам защо, те така казват. Намеренията са зли, това същество няма да има душа. Той не е дух. Той е роботид, клонинг, синтетика. Сивите разполагат с технологиите да направят това. Той ще бъде образ на човека от Торинската плащеница.
 

Антихристът няма да е злата душа, описана в Библията. Той ще се опита да каже истината за истински неща и да превземе правителството на САЩ, което било причината за всичко лошо. Така казват те. Трябва да добавя това в защита на вярата. През 1960 г. Ватикана признава, че има 14 плагиатства в Новия завет. Отказали да ги назоват, но били точно 14. Това означава, че не може да се вярва на Евангелията, така да се каже, защото са ги променили. Не Господ ги е написал. Църквата ги е променила и си е признала за това. Затова правете с казаното каквото пожелаете. Но всички вярват, че трябва да се случи и така, дами и господа, ние ще го създадем. Ние ще го накараме да се случи и те ще седят горе и ще ни се смеят. Вижте какво причиняват сами на себе си.

Сивите са отговорни за случката във Фатима, Португалия, където се предполага, че Дева Мария е говорила с деца. Това било холографски образ на жена, която твърдяла, че е Дева Мария, майката на Исус Христос. Слънцето слязло от небето и чудодейно излекувало хора. Тези чудеса някакси са станали благодарение на техонологиите на Сивите. Но те насочвали светлина и звук към хората от кораба си, като по този начин ги лекували физически. Тази технология е тук, на Земята, поне от 100 години. Сега е незаконна на повечето места в САЩ, защото работи. Тя е цвят и звук, а причината звукът да работи е, че цялата вселена е холографска проекция, обърната сама към себе си. Всико е холограма. 

Буквално всички присъствали били имплантирани в лисващия период от време в епизода. Голям кораб застанал пред Слънцето, за да създаде появяването. Причина това да не е вярно е и фактът, че библейският Исус е събирателен образ. Като такъв е алегоричен мит. Дева Мария също е събирателен образ и тези обобщения били направени с цел обединяване на религиите в Древната Римска империя, така че тя да не изразходва ресурсите си в постоянна борба с религиозните войни между различни групи вярващи.

Сивите търсят „навлизащите” (walk-ins – няма абсолютно точен и адекватен превод на български, друг използван термин е „душа-заместник” – бел. ред.), защото искат да научат за духа. Говоря за благосклонност и недяволско притежание. „Навлизащите” са необходими в този момент. Те са по-високо еволюирали души. Точно сега те са 72 000 на планетата и са част от Андромеданския съвет. Още толкова ще дойдат в следващите три години, за да балансират негативната енергия, която е била създадена. Поради законите на съвета за ненамеса, те са намерили за необходимо да намерят друг начин за влияние, като не нарушават директивите. Затова са тук „навлизащите”, които всъщност са истински човешки същества. Това е задният вход. В момента има 1 531 наистина доброжелателни човешки извънземни на планетата ни. Не знам къде са точно. Но те са тук да наблюдават, записват и докладват и вероятно помагат на „навлизащите”.
Вероятно някога ще си отидат. Но очевидно живеят като нас и са в ежедневието ни.
 

Запомнете тези факти. Има 18 000 Сиви, 15 000 на Земята и 3 000 на Луната. Обикновеното правителство на САЩ няма представа какво наистина се случва. Черното правителсто се състои от няколко нива. На върха знаят всичко, а по-ниските нива знаят само малка основна част, обикновено фрагмент от пъзела. Цялостната картина е дълбока тайна, основана на измама, която подронва общественото доверие. Предупреденият е подготвен за битка. Какво ще направим ние по въпроса?

Превод: plams
Редакция: Н.

image






Гласувай:
4



1. eva666 - https://www.blitz.bg/.../proektt-razkritie-kak-sashch-50-godini-k
10.02.2019 22:10
със съкращение..

Проектът ,,Разкритие" е стартиран през 1993г. от доктора на медицинските науки Стивън Гриър. Неговата цел е да се открият най-достоверните свидетели, осведомени за феномена НЛО и реалното присъствие на извънземни цивилизации на Земята. Д-р Гриър интервюира над 400 очевидци от цял свят, повечето от САЩ, Великобритания, Русия, Германия и др. На 8 май 2001 година в Националния пресклуб на САЩ във Вашингтон е проведен необикновен форум. Значими личности от цял свят, начело с д-р Стивън Гриър обявиха пред световната общественост проекта си под наименованието „Разкритие“. На тази среща свидетелски показания дават общо 25 военни, разузнавателни, правителствени и корпоративни представители, които са били обвързани с НЛО проекти и разследвания през изминалите повече от 50 години.

цитирай
2. codetroina - :-))))
10.02.2019 22:18
също тъй...Гочо + Кортана , не е равно на 2..
/Лема на Джулия ФермА
цитирай
3. milady - аа, да добавя...баба Алли Ошо,Жрицата
10.02.2019 22:28
от ямболя, е също...РептилиЯ
нали, я видяхте...
ее, по Делата,ще Я познаете..

в момента е на 5 Ниво / и във Ветрило на Мания
ауумммм......оооммммм...ммммммм...
затворете очи.....да даа, тоочноо така...
..вие дишате, вие спите, вие летите..
вие ..не сте ...вие.....
а, заблудени в Орбита ,блоКови астрални... Духовни същности )))))
цитирай
4. cortana - :):):))))))
10.02.2019 22:33
codetroina написа:
също тъй...Гочо + Кортана , не е равно на 2..

Тук вече си напълно права, Юлия!! :) Напълно права!! :):))))

И дори може утре да го оформя като изрично 'доказателство' специално за теб. Вземи си мента, глог и валериан. :):):)
цитирай
5. eva666 - :-))))
10.02.2019 22:39
ако, аз съм...спонтанна, и странна...какво да кажем за неЯ, и Придворните И кученца
лай лай облизвачи..
цяла нощ копира..Херувимски Откровения..от, кой ли не поп и попадия..
и цял ден, ударно ги ...презентира..
боже мили,укротя Я тъзз мноГлава хАрпиЯ...
глейй..чак на поезия ..ма избива...
и на хронична уртикариЯ
/ лексотане, зЕми Граматиката за 4 клас,и наблегни
/крайно време е, да започнеш и да четеш..освен да бълнуваш врели некипели
на 3 Флирт Водки...
калпазан Оромантичен..такъв..
дай ,свообоодноо!!
цитирай
6. eva666 - ти, май верно имаш Чип../ сорри, че те..разБудих..
10.02.2019 22:42
Последни 20 регистрирани посетителя
22:31 - cortana
22:24 - revatrol

Тук вече си напълно права, Юлия!! :) Напълно права!! :):))))
цитирай
7. eva666 - кУртано, нали си кодирала..Технологиите Стелт..я кажи...
10.02.2019 22:44
22:24 - revatrol

я кажи..кое е това...майно..
цитирай
8. milady - ха ха ха..аз ти пуснах Въдичка, и ти се върза на 3та минутка..коортии...остаряваш!!
10.02.2019 22:47
cortana написа:
codetroina написа:
също тъй...Гочо + Кортана , не е равно на 2..

Тук вече си напълно права, Юлия!! :) Напълно права!! :):))))

И дори може утре да го оформя като изрично 'доказателство' специално за теб. Вземи си мента, глог и валериан. :):):)

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eva666
Категория: Други
Прочетен: 531177
Постинги: 320
Коментари: 2318
Гласове: 1162
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол