Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2019 09:19 - какво DOBRO e извършил ХИТЛЕР..
Автор: eva666 Категория: Други   
Прочетен: 2048 Коментари: 6 Гласове:
5

Последна промяна: 17.02.2019 11:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


               image


Въпреки неговата жестокост и грандомания, Хитлер е направил и някои доста полезни неща. Той, например, освобождава Германия от Международните банкови картели. Когато става канцлер на Германия, той заварва мизерия, бедност и безработица. Инфлацията е толкова голяма, че 100 млрд. марки не стигали и за хляб. Обезценяването се обяснява от „приватизирането“ на Райхсбанк, или оставянето и в ръцете на частни инвеститори.

Хитлер обаче отказва да играе по правилата на Рокфелер/Ротшилд и едно от първите неща, които прави е да оправи корумпираната, базирана на дългове финансова система, чрез емитиране на пари. Новите пари не били обезпечени със злато или друга чужда валута, тъй като всичко това било в ръцете на световните банкери, а били обезпечени с труда на самите немци. Правителството плащало на работниците с ваучери, а с тях работниците плащали за другите стоки и услуги, като по този начин се създавали и допълнителни работни места. 

В отговор на новата банкова система на Германия, еврейското световно господство обявява война на Германия чрез бойкот на германски стоки. За две години безработицата в Германия изчезва, а за пет години от най-бедната страна, Германия става най-богата страна в Европа. Хитлер елиминира безработицата. Започва да строи пътища, мостове, язовири, канали, пристанищни съоръжения, както и ремонти на обществени и частни сгради. Всичко това се прави с публични средства. Нацисткото правителство насърчава жените да бъдат домакини, а цялата работа по ремонтите и подобряването на инфраструктурата и транспорта в страната, създава работни места за мъжете.

Въпреки че за мнозина Хитлер е истински звяр, той всъщност много ценял семейството, жените и децата. Ето защо приема закон, който позволява на младите двойки да получат безлихвени заеми, минимум 1000 Райх марки (равни на 9 месечна заплата), за да създадат свой дом и деца. За всяко родено дете, двойката има право да запази 250 марки, без да ги изплаща. Тази система създадена от Нацисткото правителство, днес съществува в Швейцария.
Великият диктатор се грижел и за природата и опазването на околната среда. Макар че измъчването на евреи било толерирано занимание, малтретирането на животни се е считало за отвратително престъпление. Заловените били изпращани в концентрационен лагер.

Благодарение на Хитлер днес съществуват ловни сезони. През 1934 г., Хитлер приел закон наречен Das Reichsjagdgesetz, тоест Закон за лова в Райха, който регулирал колко животни да бъдат убити на година. Също така той определил подходящи ловни сезони. Този закон е приет днес от повечето западни страни. Още един паралел между животните и хората – по време на Втората световна война, Хитлер нарежда изпитания на лекарства и методи върху хора – тъй като голяма част от битките се водели в студени райони, той търсел начин да съживява замръзналите немски войници. За целта били замразявани живи хора и се търсели научни начини за съживяването им.
Хитлер обаче категорично забранил експериментирането върху животни. Още негови политики са свързвани към подобряване здравеопазването и повишаване културата на немците. Той дори имал мечта – всяко едно семейство в Германия да има кола. Атрактивната кола направена от стомана и задвижвана от двигател с 25 конски сили успява да впечатли целия свят. В 150 000 км. тест драйв тя показва, че лесно може да поддържа скорост от 100 км. в час по магистралата. Дори самите създатели на колата остават учудени от това, колко добре се справя малкият бръмбар.

Две от най-важните желания на Хитлер са изпълнени: колата харчи само 7 литра гориво на 100 км. и е на цена по – малка от 1000 Райх марки (на цената на малък мотоциклет). Така се ражда „Фолксваген”
Модерните днес „Бой скаути“ произлизат от идеята на Хитлер за строяване на младежта. Идеята е те да се научат на умения за оцеляване на открито, къмпинг и т.н За още любопитни материали харесайте страницата ни във Фейсбук.

Още интересни новини, коментари и анализи четете тук.



копирано от: https://debati.bg/nepoznatiqt_hitler_neizvestni_fakti_za_deloto_na_velikiq_diktator/

image




Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eva666 - nik sredna gora...от коя да умра, бабооо севтке99...
17.02.2019 10:20
Последни 20 регистрирани посетителя
09:36 - srednagora
07:48 - mastino
цитирай
2. codetroina - мила радостна мАя,
17.02.2019 11:01
тук , няма ни един нормален..и,за кого пишем..тогава?
за Българите,които са..далече...и, им липсва бг реч..
шугав народ..с Г.претенции,ленив,еблив и..природно прооззз...
напр, апростоль си направил..женски ник/ и пише на маймуница
за да не му се разчитат...пошлите дртечески..изми, псувни и плювки..
въссетоГъЗетоо, си пише от 11 г с ..фантомаси, млада ж с образование?
чак такава тежка зомбация..бива ли?
и после, аз не съм наред...майтапче, Уили..
цитирай
3. codetroina - снимката / в поста..
17.02.2019 11:06
Нацистка лунна база

Според някои източници немците се сдобиват с напреднали технологии още в началото на 40-те (най-вероятно от разбили се НЛО или чрез контакт с извънземна култура), тази статия на Владимир Терзийски, Президент на Американската Академия на Дисидентските Науки, ни разказва за немската намеса в изследванията на Луната и Марс.

Половин вековната Лунна база на Третия райх (1942-1992)

Немците кацат на Луната през 1942 г., използвайки голяма екзоатмосферна ракетна чиния от типа на тези на Миите и Шривер. Чинията на Рихард Миите е в диаметър 15 и 50 метра, а тази на Шривер е проектирана като междупланетен изследователски космически кораб. Тя има диаметър 60 метра и е 45 метра висока. Имала е 10 палуби с каюти за екипажа. В обширните ми изследвания на дисидентските теории за условията на Луната, имам безспорно доказателство, че там има атмосфера, вода и растителност, и че не е нужен специален костюм, за да може човек свободно да се разхожда там. Джинси, пуловер и гуменки са достатъчни. Всичко, което NASA е казала за естествения ни спътник е лъжа, и това е направено с цел да държи настрана страните от Третия свят от космическите изследвания. Подходящите условия доста улесняват строежа на Лунна база.
цитирай
4. eva666 - https://nauka.offnews.bg/.../Natcistkite-izobreteniia-realnost-ili-le.
17.02.2019 11:15

[Първото лунно кацане, извършено от немци, е в областта "Mare Imbrium" или "Море на дъждовете" на 23 Август 1942 г. в 11:26 Централно Европейско Време. Използвана е хибридната чиния на Миите. Първият човек на Луната е бил Капитан-лейтенант Вернер Тайсенберг (Werner Theisenberg) от военноморския флот. Всъщност работата по лунната програма е дело на военноморския флот на Нацистка Германия, а не на Луфтвафе.

След приземяването не е имало радио контакт между космонавтите и контролния център във Вилхелмсхафен или този близо до Анцио, Италия. Веднага след успешното приземяване на Луната, немците са започнали да пробиват и да правят тунели под повърхността, и в края на войната са имали вече малка изследователска база.]

Един въпрос, който още не мога да отговоря е как са успели немците да създадат въздух в дреднаута с такъв голям екипаж за месеци. Най-вероятно са използвали напреднали животоподдържащи системи, разработени за техните подводници, задвижвани с Валтер турбина и захранвани със свободна енергия, които са били са кръстосвали моретата месеци без да излизат на повърхността.

Радио съобщението със смесените новини е получено от Контролната зала в Ной Швабенланд, Антарктида и от изследователската база на Луната.

следва...
цитирай
5. eva666 - ето..го шизоида,дртият звездоГей...
17.02.2019 11:43
Kak tova che vidqh geq kolio da smuchi pishki na durti me oproverga v 9 to klas

от revatrol

тотално лудо,и злобно старче..което е прогонено отСякъде!
/само леля го харесва...понятно, защо..
цитирай
6. krumbelosvet - Държава
22.02.2019 20:46
Държава която е лишена от емитиране на пари, от армия и от право да поощрява инвестиции в стратегически направления, не е държава.
Това ни причини "Европа". Тия които я водят за носа, ЗНАЯТ ТОВА.
ПП: Икономическото чудо, Хитлер го прави САМО С МЪЖЕТЕ!!! А кой излъга Германия да внесе милиони турци, уж по икономическа необходимост? Сега и нас ни лъжат (и КриСталина ни лъже) да внесем араби и африканци. А образованието и техническият прогрес, решават тоя проблем без страничните ефекти на гастарбайтерите...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eva666
Категория: Други
Прочетен: 535189
Постинги: 320
Коментари: 2318
Гласове: 1162
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол