Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.03.2019 15:51 - кофти..ремарка..
Автор: eva666 Категория: Други   
Прочетен: 1750 Коментари: 12 Гласове:
7

Последна промяна: 02.03.2019 16:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


      АЗ съм по..лошите Новини, с добрите и сами ще се справите....
    за и против..целибата / самата дума ми е ..така противна...
    навява за..кастрация, нали...Реших,да запитам оттук  моят л.дядо севт09 ?


 image

Педофили от Католическата църква в САЩ сексуално насилвали над 1000 деца

Автор:

 news.bg

Между 5700 и 10000 католически свещеници са обвинени в сексуални престъпления в САЩ, но само няколкостотин са осъдени.

От възникването на кризата през миналото десетилетие Католическата църква в САЩ е платила повече от 3 милиарда долара за уреждане на дела.

Според някои данни в САЩ има повече от 100 000 жертви.

 

„…Защото нашата борба не е срещу кръв и плът, но срещу началствата, срещу властите, срещу всесветските управители на тази тъмнота, срещу духовните сили на нечестието в небесните места…“  Живата Библия (Ефесяни Гл.6 – 12)

Беше ми много трудно да започна подобна статия. Още повече да я напиша. Това е много потискаща информация и за мен лично, докато я завърша, ме обгръщаше една странна пелена на мрак и тъмнина. Знаех обаче, че трябва да бъде написана, поради истината, която ще носи след себе си. Темата за педофилията и педерастията в световен мащаб е умишлено потискана. Виждам я затворена в тенджера, която ври и кипи, а похлупака едвам се задържа на мястото си и ако го вдигнете изведнъж, парата ще изгори сетивата ви. Може би за това доста журналисти не смеят да навлязат в тази мръсна зона. Но тя е там. Тя съществува. А днес дори в още по големи мащаби. Но да не губя времето ви, а да започваме. Преди да го направя обаче, нека видим какво казва Библията по този въпрос:

„…За това Бог го предаде на срамотни страсти, както и жените им естественото употребление на тялото в противоестествено. Така и мъжете, като оставиха естественото употребелние на женския пол, изгаряйки в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие. И понеже отказаха да познаят Бог, Бог ги предаде на развратен ум, да вършат това, което не е прилично, изпълнени с всякакъв вид неправда, нечестие, лакомство, омраза, пълни със завист, убийство, крамола, измама и злоба: шепотници, клеветници, богоненавистници, нахални, горделиви, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите си, безрасъдни, вероломни, без семейна обич, немилостиви, които при все че знаят Божията милостива присъда, че тия, които вършат такива работи, заслужават смърт, не само ги вършат, но и одобряват ония, които ги вършат.“ (Живата Библия: Послание към Римляните Гл. 1/26-32)

Около 12 процента от непълнолетни лица, държани в правителствен арест в САЩ, са сексуално малтретирани, а в някои подобни учреждения тази статистика достига зашеметяващата констатация, едно от три деца. Това не е измишльотина! Това е правителствен доклад публикуван още през 2010 година на 7 януари от Бюрото за статистика на правосъдието /BJS/ (Виж тук). От този доклад става ясно също, че по-малко от 10 на сто от 26,550 задържани непълнолетни в затвори в САЩ са малтретирани от персонала на затвора, и 2,6% от ръцете на други затворници.

Както винаги аз подкрепям статиите си с документи. Така, че тук отдолу поставям оригиналния доклад в PDF формат. Можете да го прегледате, като кликнете на DOCUMENT. Приставката не функционира на мобилни устройства!

document.../ следва утре

https://bultimes.com/pedofiliya-i-sodomit-v-svetovniya-elit/

image



Гласувай:
7


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. eva666 - съжалявам, Автора има изискване.но нямам време,още ужасни новини/ да настръхнеш...
02.03.2019 15:58
https://bultimes/pedofiliya-i-sodomit-v-svetovniya-elit/

Ако все още не знаете, интернет не е само това, което виждаме от познатите ни браузъри. Това, което виждаме е само върхът на айсберга. Под повърхността на водата може да се учудите, каква огромна мрежа от невидима на пръв поглед информация се обменя по анонимни канали. Нарича се „Дълбока мрежа“ (Виж тук). Според Международния център за изчезнали и експлоатирани деца (ICMEC), от милионите порнографски изображения в интернет, 10% са на бебета и малки деца, а 76% са на подрастващи деца (Виж тук). Това са фрапиращи цифри. Но това не е всичко. Почти 90% от всички „порно спектакли“ в интернет са с участието на експлоатирани деца. Ето защо Глобалния женски център за правосъдие заяви, че „трафикът на хора е далеч по-изгоден, отколкото продажбата на наркотици или оръжие, тъй като децата се смятат, като стока за многократна употреба.“ Обикновено, когато говорим за такъв вид порно услуги, като педофилията например, инстинктивно смятаме тези хора с лош и отблъскващ външен вид, пропаднали личности в обществото и обикновено подозираме, че са от престъпния свят. Това е голяма грешка. Потребителите на подобни порно услуги, според ICMEC, „… са лекари, политици, адвокати, бизнес ръководители, учители, треньори или всички, които не изглеждат в ежедневието зли. Това са хора със семейства. Това са хора с религиозни висши длъжности и постове. Преди няколко години беше разпространен шокиращия случай за мрежа от педофилия в католическата църква например (Виж тук),(тук) и (тук). Имаше разкрития и в българската православна църква, за педерастия (Виж тук), което не бива да подминавам, само защото съм български християнин. Ами представете си тогава, неразкритите колко са
цитирай
2. eva666 - къде е тази Велика Амер. Свобода, къде е Границата..толеранса?! и до къде ще стигнем..
02.03.2019 16:00

В началото на 2008 година сенатор Нанси Шефер от щата Джорджия, разпространи шокиращи данни за държавните спонсорирани отвличания на деца за педофилия в Северна Америка. Нейният доклад представя доказателства, за корумпирания бизнес на организацията за защита на децата в САЩ. Той е в основата на много лекции и интервюта, които тази смела жена е дала по темата. Смела, защото малко след този доклад тя е уволнена и остава извън Сената на САЩ.
цитирай
3. eva666 - Това не са новини от циганските катуни в България. (Виж тук). Това са шокиращи факти от „Великите Съединени щати“
02.03.2019 16:07

Замесени в детска проституция са и разузнавателните служби на САЩ. През 2005 год. един почти изстинал случай, излезе отново след разследвания на един частен детектив. Става въпрос за отвличане на деца за секс услуги от ЦРУ. Не вярвате ли? И аз не повярвах, но когато се запознах по-подробно с информацията, промених мнението си. През ранната утрин на 5 септември 1982 год, Джони Гош е бил отвлечен в квартал West Des Moines, докато разнасял вестници. Всичко се случило бързо, тихо и професионално. Случая е разследван от агенти на ФБР тогава, но останал отворен или казано по друг начин, неразкрит. Джеймс Ротщайн е бивш полицейски детектив, който днес работи като частен и е бил нает от майката на изчезналия Джони, Норийн за да разследва отново изчезването му. Само в рамките на две седмици Ротщайн стига до изумителни разкрития. Той се добира до доказателства, свързващи отвличането на Джони с детска проституция.“По същество всичко се свеждаше само до едно нещо. Вече се досещате. Пари!“ – казва Джеймс Ротщайн. Той се добрал до бивш агент на ЦРУ, който поискал да остане анонимен. Агента заявил, че е правено разследване и в крайна сметка станало ясно, че по същото време „… 834 деца, са били отвлечени от корумпирани служители на разузнавателната агенция. Ротщайн казва още, че „…тези деца са били отвлечени за задоволяване на нисши страсти на много силни хора на деня, които имат доста пари.“Той говори за хора, които харчат по 10.000 долара за да правят секс с млади момчета и момичета. И това ново доказателство посочва участието на американски държавни служители. Всъщност ето как е работела подобна система на ЦРУ, за да получава това, което иска от държавни служители. Те организират трафика и отвличането на децата, които предоставят срещу заплащане на политици или могъщи и влиятелни хора. Това е бил много добър начин да ги компрометират след това. Какъв скандал би станал, ако бъде разгласена информация, че някой влиятелен политик или някой с голям чин в армията например си поръч
цитирай
4. level6661 - най Здравата и мощна Мафия..
02.03.2019 16:59
тази на "меките китки"....

(Стратегия 2016–2021, с която и започнахме тази статия, настоятелно изисква от страните членки на Съвета на Европа, спазване на «правата на децата педерасти и лесбийки, както и правата на децата на интерсексуалните(?)») и утвърждават педофилията, като нещо нормално.

2006 г. в Холандия беше регистрирана политическа партия «Милосърдие, свобода и разнообразие», защитаваща правата и свободите на педофилите.

А в Канада педофилията вече я признават, като една от сексуалните ориентации.
цитирай
5. level6661 - потърсете Отг. от вашите избрани Тикви,гейтьо и вмире, и ти..Гошо Американски..
02.03.2019 17:02
Сега американската върхушка е съсредоточена върху прокарването на «сексмалцинствата» по целия свят, защото именно това доста ефективно подронва устоите на семейството и внася хаос в най-различни сфери на живота. Да напомним принципа: установяване на «порядък, чрез хаос» (т.е. установяване на световно господство), което е и кредото на сегашната външна политика на САЩ.

Вице-президентът на САЩ Джо Байден заявяваше лятото на 2014 г., че страните, които не укрепват правата на извратеняците, трябва да платят цената «за безчовечност» (защото /ако не сте взели на сериозно, думите на Христос/ наистина: “Княз на света е дяволът“! Г.С.). Байдън заяви също, че защитата правата на сексуалните малцинства трябва да е «над националните култури и обществените традиции»…

За тези години се изяви ясната закономерност, че, ако Западът настойчиво прокарва някакви закони (като законопроекта за профилактиката на семейно — битовото насилие, който либералните правозащитници се опитваха 40 пъти (!!!) да го внесат в Държавната Дума), значи, този закон е много изгоден за Запада, – а нас ни заплашва беда.

Затова убедено молим родните политици: не приемайте прибързани решения и не слушайте слабоумни дядковци и лелки, призоваващи да вървим «след цивилизования свят» и да отменим телесните наказания за деца. Защото, сто процентна, това да има негативни последствия, както за народа, така и за властта.

Автори: Ирина Медведева, Татяна Шишова
Източник: rusvesna

Превод, със съкращения, Григор Симов
цитирай
6. radostinalassa - Едно лекичко потупване на детенце...
02.03.2019 18:05
с възпитателна цел не е телесно наказание. Западняците прокарват такива закони, за да отнемат децата на хората и да ги дават на приемни семейства, които едва ли ще ги обичат и възпитават като родителите им. Представи си да дадат такова дете на циганско семейство. Та те самите са невежи и малограмотни.
цитирай
7. ladylady - това е мн важна част от Евгениката/ затова ги помествам вълнообразно...
02.03.2019 18:14
radostinalassa написа:
с възпитателна цел не е телесно наказание. Западняците прокарват такива закони, за да отнемат децата на хората и да ги дават на приемни семейства, които едва ли ще ги обичат и възпитават като родителите им. Представи си да дадат такова дете на циганско семейство. Та те самите са невежи и малограмотни.


номера на тези извратени уроди, е винаги..такъв
създават ПРОБЛЕМ _РЕАКЦИЯ_РЕШЕНИЕ/от тях, разб се
затова е изписал 15 книги Д Айк..
не знам, как така не го светнаха..
/или и той е "техен" продукт..
нищо чудно..но казва самата ИСТИНА..
аз, Спасение , не виждам..освен САМ БОГ да ги прогони от Земята...
нооо, как ?
това ,м-у другото, със Йелоустон хич не е майтап..
ТЕ ще го взривят, и ще избагат с Ракетите на Марс, може би..
а,тук, ще разцъффне България...очакваме най сетне, стига..мъки..
цитирай
8. radostinalassa - Е. Кейси е предсказал, че накрая ще остане само Русия
02.03.2019 18:34
Но, както смята Левашов, затова янките се мъчат да я завладеят. По - скоро саксите. Смисълът е , че ще останат само русите, където й да се намират. А както знаем, те са наши потомци, и в този смисъл може да става дума и за нас. Или за нас и тях.
цитирай
9. eva666 - разб се, че съм чела Е Кейси.имам 4 книги , ноо...
02.03.2019 19:19
radostinalassa написа:
Но, както смята Левашов, затова янките се мъчат да я завладеят. По - скоро саксите. Смисълът е , че ще останат само русите, където й да се намират. А както знаем, те са наши потомци, и в този смисъл може да става дума и за нас. Или за нас и тях.


бих се осмелила, да те поправя, Тина
не са янките или саксите виновни,
нито.."норм руски хора"...
ТЕЗИ, които водят ВОЙНИТЕ са..друга порода..
античовешка/змиевидна/ рептилоидна..
ТЕ са получили изкл.ТЕХН МОДЕЛИ, и със тях ни поРОБват..
не е ли видно...? такива като мен, които са чели повече/преди ИНТЕРНЕТ
са..малкоо..
просто..жажда ,краста да чета, мания, невроза,
за добро или зло,
мисля, че съм..близоо до Истината,и по-добре така без Илюзии да живея
цитирай
10. radostinalassa - Но англосаксите и янките не са като нас
02.03.2019 21:19
Между нас има разлика. Аз пък слушам С. Данилов, а и Платон Лукашевич пишеше, че при англосаксите има монголоидни примеси, които са причина за жестокостта им. С изключение на Джон Ленън. Но той се ожени за японка, което не е много редно.
А английската кралица е съдена за убийства и ядене на деца от индиански резервати.
цитирай
11. radostinalassa - Но пък С. Данилов бъркаше по отношение на...
02.03.2019 21:20
алкализирането. И затова си умря от рак. А трябваше да се подкислява или да диша ритмично.
цитирай
12. troina - ее те са омешани много там../може би затова...се израждат..
02.03.2019 21:36
10. radostinalassa - Но англосаксите и янките не са като нас

баба ти Лизи е баш Рептил кръвопиец/ тя ми е любим персонаж..
пак при Д Айк е..изрисувана..
гого, сигурно чете сега..Д Айк, и се чуди..каква линия да вземе..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eva666
Категория: Други
Прочетен: 534985
Постинги: 320
Коментари: 2318
Гласове: 1162
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол