Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2019 09:11 - сегааа, Внимавайте)))
Автор: eva666 Категория: Други   
Прочетен: 3287 Коментари: 18 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


   обещах на Магьосника на  Червеният Клуб- 69...
  подробности/ от Тайната кухня на ЦРУ, КНР, ККомун партия и Мао..и т.н.до  Хуаейвей
 /  Мао и той ,многоо любим ВОЖД на..4рвените мухо-морки..същият СТАЛИН..
  и спецЯлно за бай Фрии,който бил..сталкер...да Го е@@@ ..

image


 Първо, Китай и САЩ са една държава. Не пропускайте от вниманието си и факта, че Мао Дзедун не беше съветски, а американски агент. След Йосиф Броз Тито, той беше вторият, скъсал с Москва.  Като имате това предвид, сещайте се, че Русия и Китай няма как да се обединят срещу Запада, ако не им заповядат.

13.01.2016 20:29 - За оксиморона „триумфален комунистически провал“
/ Председателят Мао беше Ротшилдов продукт автор: budha2 категория: Политика   image 
прочетен: 719 коментари: 0 гласове:  1  
  image
Факти?

Някой сеща ли се за БРИКС? Нали Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка щяха да отварят банка, да конкурират Европа и САЩ? Вместо това, „тайно и полека“, както е писал поетът, Трансатлантическото търговско и инвестиционно партньорство – TTIP – напредва.
    Не се заблуждавайте. Старият свят, както го наричат, е приключен. Той не е необходим на елита, който ръководи човешките съдби иззад кулисите. САЩ, Западана Европа, без Германия – засега, Русия, Австралия, Бразилия, Венецуела, държавите от Персийския залив, са икономики в залез. Последните изброени – от Русия нататък, разчитат основно на суровините, с които Бог ги е дарил.

В ерата на роботизацията толкова многобройно население на земята не е необходимо на световната комунистическа мафия. Никога, ама моля ви – каквото и да ви говорят, както и да ви убеждават и увещават – не забравяйте: Комунизмът, богоборството, са родени през древността в Междуречието, Близкия изток – във Вавилон. Жреците ги прехвърлили в Юдея. Те са се пръкнали в борбата против зороастризма – монотеистичното учение – за единствения Бог – на българския владетел Абар-Кам.


Пренесли са ги в Европа и Америка. Тъкмо там формирали интернационалното комунистическо движение, въоръжено с невъзможна демагогска доктрина. Пак там, от средите на дегенериралата еврейска интелигенция, рекрутирли не само руските болшевики. Всички комунисти, фашисти, социалисти, сред които и националсоциалистите, са се появили за пръв път на Запад.

Болшевиките не вдигнали въстание в Руската империя. Те били обучени и финансирани в Западна Европа и Съединените щати. От там интернационалните банкери – техните идеологически и практически господари – ги изпратили като шпицкоманди, за да ликвидират Русия, а след нея – и останалия християнски свят.

Както вече изясних, „марксизмът даже не е учение, а смъртна присъда“. Той е насочен срещу всички, които не се прекланят пред земните богове – интернационалното Братство.

image


Председателят Мао беше Ротшилдов продукт, част от мащабен проект, вече намерил своята реализация. Британските консерватори, но и съпартийците на канцлера в сянка Джон Макдонъл – лейбъристите, също.

Кой е бил Мао Дзедун? Да припомня с откъс от поредицата лекции на Григорий Климов, служител на ЦРУ. Те са записани в Ню Йорк преди падането на Берлинската стена и разпада на социалистическата система. СССР все още беше сила.

www.youtube.com/watch

Обаче освен масони и вероятни любовници, двама от тримата най-кървави диктатори в историята – комунистическият Мао Дзедун и националистическият Чан Кайши – са били обучени от американските секретни служби.

Няма как да бъдат отречени фактите. През 1903 г. “Yale Divinity School” основава верига от училища и болници по цял Китай. Те стават известни с общото наименование “Yale in China” – „Йейл в Китай“. Чрез тях американската шпионска мрежа оплита своята гъста паяжина в огромната държава


Според много твърдения нейната основна задача била да ликвидира републиканското движение, оглавявано от вече познатия ви Сун Ятсен – духовния баща на Мао и Чан.

„Освен това те [офицерите от OSS – Службата за стратегически услуги, чийто наследник е ЦРУ] обичаха китайските комунисти, защото желаеха да запазят Китай като изостанала страна. И възнамеряваха да произвеждат наркотици. Един от най-важните ученици на “Yale in China” беше Мао Дзедун.

През Втората световна война “Yale in China” беше основният инструмент, използван от елита на САЩ и от неговата Службата за стратегически услуги за настаняването на маоистите във властта.

Системата “Yale in China” беше ръководена от агента на OSS [евреина] Рубен Холдън, съпруг на братовчедка на Буш, и също така член на [масонската организация] ордена „Череп и кости“. Маоистите превърнаха Китай в най-големия производител на опиум…

Не бива да забравяме, че Аверил Хариман, бившият посланик в Москва, който направи толкова много за изграждането на Съветския съюз, беше член на “Skull and Bones”. Освен това Хариман беше бизнес-партньор на Прескът Буш-старши – бащата на възторжения маоист Джордж Буш.“  Освен Буш-баща, синът му – президентът Джордж Уокър Буш – също е член на ордена “Skull and Bones”. Но не само той. Друг от известните черепо-костници е настоящият държавен секретар на САЩ Джон Кери.


Череп и кости срещу Череп и кости


Изобщо не е изненадващо, че въпросните страници от биографията на бъдещия комунист и безмилостен деспот Мао Дзедун са щателно сгънати и добре укрити. Но истината има свойството винаги да изплува на повърхността…

Както обикновено, председателят Мао произлиза от семейство на много богат фермер. Не е ли странно, че в биографиите му няма да срещнете нищо за неговото образование в “Yale in China”. Бегло се споменава, как се увличал по идеите и публикациите на революционерите Сун Ятсен (вляво на илюстрацията) и Чен Дуксю (вдясно).

 

„Около 2000 година комунистически Китай ще бъде „сръхсила“, изградена с американска техника, технологии и умения. Навярно това е намерението на Ордена, да постави тази мощ в състояние на конфликт със Съветския съюз.“

Сътън има огромен принос за разкриване на начина, по който най-крупните капиталисти на „Уол Стрийт“ индустриализираха комунистическия СССР и защо. Както и за осветяването на неоценимите заслуги на същите интернационални финансисти и промишлени предприемачи за разцвета на нацисткия режим в Германия през трийсетте и по време на цялата Втора световна война.

diagnosa.net/

image



Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. yotovava - :)
20.04.2019 09:30
:)
цитирай
2. eva666 - добро утро, вал!
20.04.2019 09:43
радвам се на твоята ..незалязваща усмивка,Слънце..
за съжаление,измама дебне отСякъде...
още повече ..жалка изобилна старческа инфантилия
/ даже и..простотия..)))))
цитирай
3. getmans1 - Че, аз от време на време питам нашите ...
20.04.2019 09:52
Че, аз от време на време питам нашите квалитетни политикнаски наблюдатели ... не че очаквам отговор де, ама си оставам глас от Делиормана ... друго са си ОТ от Русия.
цитирай
4. starforlife - ~
20.04.2019 10:03
getmans1 написа:
Че, аз от време на време питам нашите квалитетни политикнаски наблюдатели ... не че очаквам отговор де, ама си оставам глас от Делиормана ... друго са си ОТ от Русия.

"Нашите квалитетни политически наблюдатели", визирам нашите БЛОГОВИ квалитетни политически наблюдатели са толкова "друго са си ОТ от Русия", че освен Другарите Звънц0Ташаков и Икономч0ДважТашаков, останалите дори не са прекрачвали границата на Русия и не са дишали руски въздух.
Всъщност, сгреших - Икономч0 със сигурнист НЕ е дишал руски въздух, за Венц0 не съм сигурен - има вероятност 30% да е, а друг е дишал и това е Борнч0, когото пропуснах и който понеже с 99% сигурност е - се явява реално най-големия лицемер сред тях.
Но да оставим тези тримата от "нашите квалитетни политически наблюдатели" настрана и бегло да се "съсредоточим" към други двама празнодумслагатели - Мери68 и Кофичк0Беков.
В началото на постинга, някоя умна глава с реално наблюдение и безпристрастност спрямо световната политика, написа:
Първо, Китай и САЩ са една държава.
Колко много истина (не буквална) в едно просто изречение.
А не като пълните глупости да речем тук:
http://merlin68.blog.bg/politika/2019/01/13/sled-kraia-na-istoriiata-a-sega-nakyde-4-chast-kitai.1642113
Или пък доста семпло и оттам и доста по-плоско, тук:
http://blackpredator.blog.bg/zabavlenie/2019/04/16/feikniuz-ot-grupichkata.1653326
Чели ли сте блогови идиоти?
Не?
Ами какво чакате? - Последвайте линковете по-горе и ще прочетете двама, особено първия, които напоследък много често им се говори, че светът не функционира така банално, както те си мислят, но явно трябва да им се каже така:

МИР НЕ ФУНКЦИОНИРУЕТ ТАК ТРИВИАЛЬНО, КАК ВЫ ДУМАЕТЕ, ТОВАРИЩИ.

за да вникнат поне на 50% в тези думи.
цитирай
5. eva666 - комунАналната идея е..бъг в мозъка,мога и дисертация да напиша..
20.04.2019 10:04
getmans1 написа:
Че, аз от време на време питам нашите квалитетни политикнаски наблюдатели ... не че очаквам отговор де, ама си оставам глас от Делиормана ... друго са си ОТ от Русия.


апропо, ВВ1951, осъзнава това.../той е запознат с Фройдизма..
за другите червенушки, е..кауза пердута/ просто, те са...прос...примитивно устроени
и първосигнално. Висоцки,матрьошки, путКин, василиса 1917, и комплекса
на Електра, и педофилията на Мър Мър мърльо, която той едва...прикрива
интересна тема,нали....
цитирай
6. level6661 - Темата не е политическа, ж..
20.04.2019 10:10
само, така..изглежда..
цитирай
7. starforlife - ~ 6. level6661
20.04.2019 10:14
Коментарът ми също, Ю. Само така изглежда. Ха ха ха

Говорим (или поне намекваме) за Икономика, Интереси и... разни други неща.
Дори тук е моментът дебело да подчертая, че АЗ НИКОГА НЕ ГОВОРЯ ЗА ПОЛИТИКА, А ЗА СЪЩИТЕ НЕЩА!
цитирай
8. level6661 - точно така!.. и нищо лично,аз не влагам тук../дори поздравих Венци за хумора..
20.04.2019 10:34
МИР НЕ ФУНКЦИОНИРУЕТ ТАК ТРИВИАЛЬНО, КАК ВЫ ДУМАЕТЕ, ТОВАРИЩИ.

за да вникнат поне на 50% в тези думи.

Зрелият/ и здрав индивид/ трябва да овладее,и излекува страстите..на Себе-то.
ноо, повечето хора се опиват френетично от емоциите/ то е като дрога, допамин
да не отварям Темата за ню ейдж, и "розовата езотерика" на въскъ..
ангели, облаци, рая , и онъз работа..до края..))))
умен е БГ народ, и практичен..
от де се взеха тез "моди" и жалки издънки тук, идея си нямам
цитирай
9. codetroina - codetroina.blog.bg/politika/.../rotshilidyivoi-marksizym.1642815
20.04.2019 10:45
аз, също изследвам Темата. и търся Истината като вас..
признавм за мен Истината, също е вид невроза/ но,полезна..
бих се похвалила, че съм Я докоснала...

19.01 00:31 - Ротшильдывой Марксизъм?

имам поредица постинги,ноо тъй като поствам
редовно и изобилно,и не може да ми смогнете, зная...
ще ги публикувам отново...
нещо против?
цитирай
10. codetroina - eva666.blog.bg/drugi/2019/01/19/survachka-po-gyrba.1642894
20.04.2019 10:55
ето, и тук..аз ще се поразходя , с кучката..до после..

:-)) ако, не фащате..Видеото..
19.01 20:52
ша ва дам на въртелушка..тя ,тъй и тъй..няма др работа..
освен да обикаля, и..наСесирва, де що види..гюрлюк ,или хайванче..
секи, л д с номера си..
цитирай
11. eva666 - eto го коментара ..уникат )))) 99, 9% безМислени клишета..и празнодуумия..
20.04.2019 13:03
10. freeoldmen - Мога да дам пример за социалистически държави-
19.04 16:58
северните демокрации от Скандинавия.
Те неизменно са на първите места в света по благополучие и развитие.
Мога да дам пример и с комунистическа държава, която официално в момента е втория по сила фактор в световната икономика. Неофициално е далеч напред от всички. И тази държава е единствената, която реално изважда стотици милиони свои граждани от унизителната бедност, в която живее 90 процента от земното население.

Та мухльовците, дето си мислят, че социализма и комунизма са си отишли, и могат вече да ги плюят, просто трябва да изчакат малко. И да се молят, китайците да не дойдат, преди да свърши мизерния им животец...
цитирай
12. troina - бай Фрийчо, нещо ни..заплашва, щот той чакал КомунАлизъма,където..Женките са общи
20.04.2019 13:27
"Та мухльовците, дето си мислят, че социализма и комунизма са си отишли, и могат вече да ги плюят, просто трябва да изчакат малко. И да се молят, китайците да не дойдат, преди да свърши мизерния им животец..."

Простотия от всички краища, обединявай се!
цитирай
13. blackpredator - за постинга и коментарите
20.04.2019 22:10
простите хора са най-шумни..
цитирай
14. eva666 - що не си гледаш..ракията, даже и въпрос нямам към теб..
20.04.2019 22:28
ако с теб реша да се сравня, определено, ще скоча с..3 нива нагоре..
само един анонимен глупак, може да изсипе толкова глупотевини в ефир
бпърдяторът, кукушеля, вакерото, говедаров и Черв. маг..има и още 2-3 ма,
плюс бай Фрийчо
айде, спинкай, и споко за мен..
цитирай
15. krumbelosvet - Световрът от ум е горния пост.
21.04.2019 00:40
Но не касае нашия хал, като част от европския - кой и защо убива Европа и нас най-напред.
цитирай
16. eva666 - круме, Всичко е свързано със ..Всичко. това се нарича още Геополитика..
21.04.2019 09:45
krumbelosvet написа:
Но не касае нашия хал, като част от европския - кой и защо убива Европа и нас най-напред.


не виждаш Гората, но тук сте така---два лагера глупаци..черв и..жълти..а,имаше и сини..
а, кой направи войната в Украйна? ей, къде е, под носа ни..
цитирай
17. krumbelosvet - Та КОЙ
22.04.2019 10:45
Та КОЙ направи войната в Украина, драга Ева? А ти не беше ли глобал-либерастка "извън двата лагера".
цитирай
18. level6661 - аз съм.."извън двата лагера" да!!
22.04.2019 11:50
ти, сега ли се сети..да питаш...
писах днес, кой прави..Войните..
то е ясно като две и две,бай круме..
сам ще стигнеш до извода, надявам се..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eva666
Категория: Други
Прочетен: 531051
Постинги: 320
Коментари: 2318
Гласове: 1162
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол