Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2019 19:19 - Отговор на Л Попхристъ..
Автор: eva666 Категория: Други   
Прочетен: 9820 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 06.05.2019 20:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
    ей, тук, пред всички....
    копирам ,дааа..мързи ме да пиша 5ч, и даже съм  опнъта на Отоманката ))))


Преизобилна информация за рептилите вижте в блога ни http://bezistena.blog.bg/history/ с парола на търсачката на Гугъл "безистена и извънземните", "безистена и змейска династия Дуло","безистена и рептили",като почнете от "Пенсионната реформа за драконите от МАРС или от династията Дуло!"

СЛАВЯНИТЕ са тракийски племена от Сливен,обучавани и посвещавани от Българските жреци на Карандила за цивилизаторски мисии по света 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/11/09/slavianite-sa-trakiiski-plemena-ot-sliven-obuchavani-i-posve.1202432


kostas 

Кои са нашите прадеди – траките и каква мисия са имали? Те са преките наследници на Ной, който е имал пряка връзка с висшите светове, благодарение на което оцелява и дава началото на нашия род. 
Те не са дошли от Тибет, а тръгват от нашите земи в четирите посоки на света, за да възстановят българския ген, разрушен след избухването на Атлантида. А той е бил много важен за човечеството, тъй като носи специфичната светлинна конфигурация в 3-ия, 5-ия и 7-ия ДНК набор, която не се среща при никой друг народ и може да записва историята на Земята и Космоса. 
А тъй като тази светлинна верига е вписана и в Акаша, то тя е неунищожима и има за цел да запази генофонда на човечеството.   Откъде идва това предназначение на траките?   Това е закодирано в техния, т.е. в нашия произход, в който е посято доброто творческо начало и който е коктейл от звездни цивилизации. Това е съхранено в руната, знака на Тангра /IYІ/, в която са изобразени двете звездни цивилизации от „Плеяди” и от съзвездието „Фаетон”, които са били двуполови същества.
После се включва и гена от „Сириус”- С и от „Орион”.  

Животът е възникнал край бреговете на тогава сладкото езеро, сега Черно море, и Адам и Ева, като успешни клонинги, са били родоначалници на атлантите и оставят своите поколения по нашите земи, които впоследствие тръгват навсякъде по света. Неслучайно Ной идва след Потопа тук и по-точно в Рупите, където е бил един от духовните центрове, както и лабораториите на Плеядианците, които са възстановили живота. 

Ной не просто е натоварил един куп животни в „кивота”, а е донесъл генетичен материал и с него се възстановява живота в тези пирамиди-лаборатории. 
В египетските пирамиди също са живеели нашите прародители. Е- означава „Космос”, ги- означава „древните”, а пет – петте български племена, които след промяната на климата потеглят за нашите земи. 
Мойсей е бродил по нашата Сакар планина, а не в Сахара, бил е „пътник” в смисъла на трупащ познание ученик в т.н. „Златен град”, в който се е възстановил генезисът на новото поколение след ядрения взрив на Атлантида. Така че Древният Египет е около Черно море, тогава Тракийско /Йонийско/. 
Като толкова специални, нашите прадеди, навярно, са имали и специално познание и специални технологии?  - Траките запазили за дълго висшите познания, духовните съкровищници на Атлантида, предадени им от Ной и съхранени от тракийските царе и жреци. Векове наред те са ръководили от Земята чрез немислими за нашите представи средства.   

Най-просветените им хора – жреците, са имали телепортационнни центрове, намиращи се по върховете на българските планини. 
По-късно ги унищожили, за да не се злоупотреби с тях в резултат на спада на духовното познание и на отслабените връзки с Космоса. 
Траките са имали и забележителни холографски технологии. Не са имали нужда от писменост, защото са изпращали своите „писма” чрез холографски образци и със звук, с т.н. „Кивот”, но все пак за по-обикновени неща са използвали йероглифи. Прабългарите също имали такъв вид техника, макар че и те използвали подобно на днешното секретарско писмо. Нашата писменост наистина е боговдъхновена и в нея има много послания и космически закони.   Траките изрязвали с лазероподобно оръдие, работещо с насочващ лъч, преминаващ през диамант-рубин-диамант, своите скални ниши, които били тип „пощенски кутии” за холографска свръзка с различни точки на Земята и Космоса. Този тип „писмо” може да се разчете и днес, ако се възстанови машината, отправяла „лазерния” лъч. 

Тракийските мистерии също са били един начин за свързване с Космоса и с различни негови обитатели. Жреците са обменяли информация, техники, стоки и чрез изкривявания на пространството са създавали силни енергийни вълни.   
Философският камък също е спомен от времето на траките,  
с който сякаш от нищото са създавали желаното, било то съкровище или младост. Владеели са добре и химичните процеси. Чрез механизъм, подобен на черен камък, са навлизали в други светове и пространства за енергиен обмен. Този център на желанията има свой аналог и в човешкото съзнание. Представлява малко като топлийка топче в големия мозък в дясната полусфера, което се развива чрез вяра, но без воля атрофира и тогава започват проблемите. Веществото, отделяно от него, се командва от душата, не може да се изолира и стимулира. Този „камък” е в пряк контакт с Бог и висшия духовен елит. Затова винаги ще се търси и малцина ще го намират.   

НЕЩО НЕ ЯСНО !!!   КОЙТО ИМА УШИ -ДА СЛУША ! 
КОЙТО ИМА ОЧИ -ДА ВИЖДА ! 
КОЙТО ИМА РАЗУМ - ДА СХВАЩА ! 
ВЪПРОС НА ИЗБОР!!! МИР НА ВСИЧКИ !!!


image 
СЛАВ (змей) + Н (кодировъчен назал)=СЛАВН=Славяни=Сливен 


   Люскей,  ще пращам книжки, ко ми пука..богата съм, щедра...добра!!!
   адреса?



Гласувай:
4



1. level6661 - :-))))..Героиня,нашеГо времени
06.05.2019 19:43
честната ..калудка..
която, даже не знае,за какво говори..
Юлия пише,ма хЛюс, просто, не зоби кат зомби...се една и съща плява
/ кака ти е. Змейка, Ел,Ил, Юл, Юлия...уауууу...
малка си, още бръмбарке...поне пред мен..
аре, бягай при ..безистена, и питай кака КУмодела/те са от Ямболя..
баба чете кат дрта пенсионерка по 20ч деня и нощЯ...Спиралата, нет. . хихихи...
цитирай
2. eva666 - и аз бях малкааа, Клюсоо,
06.05.2019 19:52
на 40, се наложи...да израсна само за 5 г ..като за 100
нямаше друг начин, такава Съдба си бях заложила.
не Е наказание, знам ти акъла,
какво може да съчини и репликира...знам , и толкоз!!
не е от Бог, от моят ВА.Висш Аз/ той прави Играта, и НИКОЙ друг
/не можеш и Библ, да ..разчиташ..да тълкуваш..
не ти е дошло Гълъбчето още отгоре, не става с чат и молитва, а с МЪКА..

не се шегувам, не целя да те обидя, ти си..ината мацка, четеш ,обаче избирателно, пристрастно, а това е,само по себе си Бъг, ментален и Психо такъв.

не ми давай отговор, и не се опитвай да ми влизаш с онзи ник.да ме сваляш!!
инфинитас/ обиждаш ме..Глюпи, аз не съм 3 клас, 2 Срок в чатове и форуми
цитирай
3. eva666 - моите...Декамерони..краят им не се види..Благодаря ви..
06.05.2019 19:59
какво да се прави..Муза, Съдба..Карактер,Хормониии ))))
цитирай
4. eva666 - имаа..ощее, лю....интересно е!! скандално, невъзможно и голата ИСТИНА!
06.05.2019 20:25
07.05.2018 23:12 - Пу, пу – анатема! "Исус не е от Назарет!"
/ пак там..

Исус, Който е последното новоепохално аватарно проявление на Господ Бог Отец Исус Демиургът, не се е родил нито в официалния Назарет, нито преди 2000 години, защото Той е Безначален и Безкраен Извечен Бог Творец на световете!

Той е създал с Великата Богиня Майка Диана, Чието новоепохално аватарно проявление е Мария Магдалена, проекта на Земята и многоактовата транс – епохална екстремална реалити драматизация "Българите и човешката цивилизация", започвайки от Рая на Бог Исус и Богиня Диана, херметизиран като Рая на Диана и Иса чрез анаграмната магия на Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез
Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 ,
цитирай
5. milady - :-)) сигурно, разбрахте, аз пиша...Блогов Декамерон,така се случи, не е нарочно..
06.05.2019 21:28
имам разл Герои, имам разл..Ареал/ хлюске, казва се, социална среда/
имам и Либрето, вуведение, осн Тема, и поддържащи персонажи
...старлетки и позьори
/ знам, че ме усещате...Благодаря ви...
Аплаузе!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eva666
Категория: Други
Прочетен: 530960
Постинги: 320
Коментари: 2318
Гласове: 1162
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол