Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2019 19:19 - Плана!!! проф.С.Сал срещу Нютон
Автор: eva666 Категория: Други   
Прочетен: 738 Коментари: 8 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


   АПОКАЛИПСИСА - ОТКРОВЕНИЕТО  на ЙОАН / 12 гл..
   е ПЛАН, който визира Бъдещето / в което живеем  ние с вас..
   и,не е  никакво  /вдъхновено/ ПРОРОЧЕСТВО на..богоизбрани светии и алабалааа...


от Уикипедия, свободната енциклопедия    

Откровението на ЙоанОткровение на свети Йоан Богослов (синодален превод) или още Апокалипсис (от гръцки: αποκάλυψις, apokalypsis - „откриване“, „разбулване“, „разкриване“, „откровение“) е заглавието на последната книга от Библията.
Книгата е разделена през Средновековието на 22 глави и е единствената пророческа книга на Новия завет.



 Както знаете, в края на живота си И. Нютон сериозно изучава Библията и особено "Апокалипсиса". Въз основа на анализа си той съставя някои "пророчества" за бъдещето на човечеството, някои от които вече се сбъднаха. Но това означава ли, че този учен е способен да предвиди бъдещето и че човечеството действително го очаква гибел през 2060 г., както изчислил добре известния физик?

Ето например друг физик - професор С. Сал, е с напълно различно мнение, твърдейки, че това не са "прогнози", а план за заробване и намаляване на броя на човечеството, написан и приложен на практика от Илюминатите. Ето какво каза той по време на едно от изказванията си по "Славянско радио":
"В предишните програми вече говорех за произхода на плана на Апокалипсиса, за неговата изкуствена природа и за решителната роля на И. Нютон в планирането на събитията от Апокалипсиса. А той брои датите от датата на неговото раждане. Но тъй като Нютон е виден член на "Приоратът на Цион", т.е. тогава е бил главен масон на целия свят, то този план е започнат за изпълнение от масонството по точки.

А какви са основните изходни точки? Това са създаването на световна ционистка организация, датите на световните войни, датата на "Холокоста", датата на основаването на държавата Израел. Всичко се случва в съответствие с изчисленията на Нютон. А пред нас, според него са - продължителна трета световна война, идването на Антихриста, хаос, глад, граждански войни. Ето го и края на човечеството, някъде в средата на XXI век.

Войните в този план на Нютон са жертворпиношенията, необходими за идването на Мошиах. За съжаление, Русия върви точно по този път. А какъв е краят? Краят може да се прочете в "Апокалипсис", и ако човек е запознат със съвременната физика - физиката на радиоактивните поражения, тогава той ще заключи, че краят на света ще възникне в резултат на глобално радиоактивно замърсяване. Но такова събитие вече би могло да се случи, ако "Челябинският болид" беше паднал на мястото на закопаните оръжеен уран и плутоний. Но, както знаете, той беше свален.

Понякога ме обвиняват за критичното ми отношение към "Откровението на Йоан Богослов" и дори че обиждам православните. Но в действителност "Апокалипсис" няма нищо общо със събитията от Евангелията. Всъщност, той е написан в края на ХV в. от еврейския гностик Коринт. А Коринт е име, кръстено на известния гръцки град.
А кои са тези гностици - това са членове на хомосексуални сатанински секти, които проповядват еквивалентността на Бога и Дявола, а оттук и на доброто и злото. По същото време са създадени и "Петокнижието", т.е. Битие, Изход, Левит, Числа и Второзаконие. Но по-късно евреите успяха да добавят "Петокнижието" към християнската "Библия" под формата на "Стария завет".
А "Апокалипсис" успяха да внедрят директно в "Новия завет".

Помислете за този факт: съвременните сатанисти, т.е. "върха" на съвременното масонство, членовете на различни еврейски секти мразят евангелския Христос, мразят самия текст на Евангелията и по всякакъв начин се опитват да изкривят тези текстове. А в същото време текстът на "Апокалипсис" служи за тях като програма за действие, т.е. "Апокалипсис" за тях е "свята книга". И те имат напълно различен "Христос", но вече съм говорил многократно за това.
В отговори на предишни мои участия често се твърдеше, че думите ми "са неоснователни", че "умишлено смесвам истината с фантастиката", че думите ми "противоречат на историческите книги" и на това, което казват политиците и т.н. И ме обвиняват в "мистицизъм".

Е, какво мога да кажа? Аз не съм историк или политолог. Освен това аз не съм богослов. Аз съм физик. Интересувам се от източника, т.е. от материалния носител на лудостта, която се случва в света. И когато в хода на дейността си като физик аз открих Нютонският план за "Апокалипсиса", и че този план наистина се изпълнява, напълно отхвърлих всякакъв мистицизъм и показах, че този план не се изпълнява от Бог или от дявола, а от конкретни хора, които са обладани от демони, от религиозни фанатици и от окултисти, които управляват финансите и политиката.

Също така трябва да се каже нещо и за критериите за истинността на историческите и политическите събития. За историка основното е документа. Вземете например Велесовата книга, останките от която наскоро изгоряха в пожар. От гледна точка на либералите, които мразят всичко руско, това е "фалшификат", а от гледна точка на патриотите, това е документ, свидетелстващ за античността на руската история. Но с "Хроника на отминалите години" например, ситуацията е точно обратната.
Т.е. какво става? Да фалшифицират документите историците могат както в една насока, така и в друга, т.е. да обявят събитията за истински и обратното.

Зависи от техния избор. Нека ви напомня за един героичен човек като Виктор Илюхин, който разследваше и доказа, че по време на Горбачов и по-късно имаше цяла лаборатория, работеща под ръководството на академик Яковлев, "надзирателят на перестройката", която фабрикуваше архивни документи. И много от тези "документи" вече са включени в учебниците по история. Представяте ли си мащабите на фалшификациите в историята?

Но има по-сериозен критерий за проверка на истината за събитията. Това е математиката или теорията на вероятностите, т.е. ако докажем, че описаното събитие е математически малко вероятно, тогава имаме работа с фалшифициране ... А сега се връщаме към плана "Апокалипсис". Вероятността за случайно съвпадение на датите, които Нютон дава с реални събития, е "нулева". Така че това не е случайност, а реализиран план".

По този начин, всички тези невероятни "ужасни истории" за поредния "край на света" са отделни елементи на плана "Апокалипсис", чиято цел е поробване на човечеството и намаляване на числеността му до 500 милиона души, заявено от сатанистите-паразити. Но този план в някои от своите елементи, някъде от 2011 г. започна да "буксува".

По този начин паразитите все още не успяват да разразят световната термоядрена война, нито да организират ядрен "апокалипсис" на Русия с помощта на падането на плазмоида върху ядрените съоръжения в района на Челябинск. Слугите на тъмнината закъсняват и с плана за всеобщо чипиране. Така че ние всички имаме реален шанс да унищожим този анти-човешки план. Нещо повече, времето на неустоимата сила на световния сатанински "елит" вече е приключило. Така че те бързат да ни напакостят колкото могат повече.

http://neonula.blogspot.bg/



Гласувай:
6



1. level6661 - :-)) това,сякаш аз съм го писала /каква СинхрониЯ
22.05.2019 19:30
/В отговори на предишни мои участия често се твърдеше, че думите ми "са неоснователни", че "умишлено смесвам истината с фантастиката", че думите ми "противоречат на историческите книги" и на това, което казват политиците и т.н.
И ме обвиняват в "мистицизъм".

Е, какво мога да кажа? Аз не съм историк или политолог. Освен това аз не съм богослов. Аз съм физик. Интересувам се от източника, т.е. от материалния носител
на лудостта, която се случва в света. /
цитирай
2. rosiela - Благодарности.
22.05.2019 19:32
Пак ще го чета.
цитирай
3. eva666 - :-)) интересно, нали? ..гледам, възм най кратко, да предам Идеята.
22.05.2019 19:36
rosiela написа:
Пак ще го чета.


благ,роси...
хубава вечер!
цитирай
4. nkf - Аз мисля горе-долу по същия начин за ...
22.05.2019 20:46
Аз мисля горе-долу по същия начин за така наречените пророчества, както и за Откровението на Йоан. Тези писания са план, а не Божи откровения. Възможно е обаче този писан план да е премесен с елементи от стари, истински пророчества, които най-вероятно служат за опорни точки при изпълнението на плана от всяко следващо поколение на конспиративната клика. Сатанистите са плячовци, клоуни, създаден огледален образ от самата църква. За църквата сатаната е отчайващо необходим. Разните масони, общества и т.н. буфосинхронисти са параван именно за църквата. Истинската революционна сила е църквата, заедно с другите две разклонения исляма и юдаизма. Не съм съгласен с негативната оценка за гностиците, поне по отношение на това, че те все пак изясняват какъв е характера на движещата сила, която монотеистичните ааврамични религии наричат Бог и чието име се осъществяват/привеждат в действие/ тъй наречените пророчества. Трябва да се има предвид, че пророк далеч не означава някой, който само /или просто/ изявява волята на бога-не. Пророците са един вид "определящи пътя", по който хората трябва да се движат в предстоящото време. Със съвременен език - те са супервайзъри от най-високо ниво. Защо вече няма такива пророци от библейски мащаб? И това си има обяснение. Защо църквата като цяло повече не признава никакви пророци, ако самата тя евентуално не ги одобрила за такива? Освен това, пророчествата имат мощен, унищожителен психологически и ментален ефект върху хората, понеже парализарат волите им и ги поставят в състояние на пасивни обекти, които ОЧАКВАТ да се случи "божията воля". Тов аобаче е свръх удобно и изгодно заговорниците. Истината е, че бъдещето не е предопределено, то в някакъв смисъл дори не съществува, да не говорим, че от научна гледна точка време НЯМА! Нещата са много по-слоьни, отколкото заложените безумия в "светите книги", корани, библиии...Апропо, сам Исус е казал, кой е техният баща/бог. Осъществяващите заговора, изпълняват длъжностите на папи/патриарси/равини/имами.
цитирай
5. level6661 - Чудесно допълнение,колега! аз,имам подозрения отколе, но ти..
22.05.2019 21:11
Пророците са един вид "определящи пътя", по който хората трябва да се движат в предстоящото време. Със съвременен език - те са супервайзъри от най-високо ниво. Защо вече няма такива пророци от библейски мащаб? И това си има обяснение. Защо църквата като цяло повече не признава никакви пророци, ако самата тя евентуално не ги одобрила за такива? Освен това, пророчествата имат мощен, унищожителен психологически и ментален ефект върху хората, понеже парализарат волите им и ги поставят в състояние на пасивни обекти, които ОЧАКВАТ да се случи "божията воля". Тов аобаче е свръх удобно и изгодно заговорниците. Истината е, че бъдещето не е предопределено, то в някакъв смисъл дори не съществува, да не говорим, че от научна гледна точка време НЯМА! Нещата са много по-слоьни, отколкото заложените безумия в "светите книги", корани, библиии...Апропо, сам Исус е казал, кой е техният баща/бог. Осъществяващите заговора, изпълняват длъжностите на папи/патриарси/равини/имами./

имам някакво подозрение,което отколе човърка моята Душа..
и, ето, скоро, намирам този анализ,който пристига при мен синхронично.
смятам ,че Вселената е ментална.
ПървиПринцип на Хермес, и никой не може да ме отвърне от този Път..
на поЗнание, Мъдрост, и покой.
единствено, съжалявам,за това ,колко много люде
живеят още в тъма, и безхаберие..или са подлъгани от Тъмната, или светла Полярност, които са и двете еднакво вредни..
ти, ме допълни по твоя Уникален начин, който така ценя..
благодаря ти / знаеш ли, за гностиците, и аз се ..обидих.)))
хубава вечер,nkf!
цитирай
6. milady - дааа!! 4. nkf - Аз мисля горе-долу по същия начин за .
22.05.2019 21:57
Истината е, че бъдещето не е предопределено, то в някакъв смисъл дори не съществува, да не говорим, че от научна гледна точка време НЯМА! Нещата са много по-слоьни, отколкото заложените безумия в "светите книги", корани, библиии...Апропо, сам Исус е казал, кой е техният баща/бог. Осъществяващите заговора, изпълняват длъжностите на папи/патриарси/равини/имами.

смайваш ме, поразително..чиста логика и мисъл..
цитирай
7. nkf - 5. level6661, Здравей, да и аз така ...
24.05.2019 14:42
5. level6661, Здравей, да и аз така си мисля, че вселенета е ментална /Платон нарича тази вселенска менталност "свят на идеите"/. Това е един свръхсетивен свят, който - според неавраамияните религии- е толкова колосален, че материалната вселена, която знаем, е като капчица в океан. Хората обаче потъват в илюзията на грубо материалното и губят усета си с първоизточника. Но да загуби някой връзка с първоизточника, то значи да загуби връзка със себе си, понеже, нали, човека е една малка вселена, а вселена или бог, а вселената или бога един голям човек. В този смисъл, изкушавам се да допълня, самият човек е и Бог и Богът е и човек и именно затова, като Бог, човек е творец и сам твори това което е било, това, което Е и евентуално, което ще бъде. Концепцията за трансцедентния бог на авраамичните религии - бог дето седи някъде далече, съди, гневи се, наказва, заповядва масови убийстжа и кражби в особено големи размери, избира си народ, дава указания, сключва завети /договори хаха/ и дъра-бъра врели-некипели е нелепа и крайно идиотска. Бог е иманентен, а не трансцедентен. Някога, отдавна, хората са знаели това.
цитирай
8. nkf - Истината е, че бъдещето не е пред...
24.05.2019 14:50
milady написа:
Истината е, че бъдещето не е предопределено, то в някакъв смисъл дори не съществува, да не говорим, че от научна гледна точка време НЯМА! Нещата са много по-слоьни, отколкото заложените безумия в "светите книги", корани, библиии...Апропо, сам Исус е казал, кой е техният баща/бог. Осъществяващите заговора, изпълняват длъжностите на папи/патриарси/равини/имами.

смайваш ме, поразително..чиста логика и мисъл..

Човек сам СЪЗДАВА бъдещето, по своя воля! Той, човекът, моье да създаде всичко, каквото поиска, стига ЗНАЕ /а не да вярва/, че може, да е съзидателен и да не се страхува. Страхът и чувството за вина са двата унищоьителни, парализиращи фундамента на които са стъпили юдаизмът/християнството/исляма и създадените от тези религии по-късни политически системи. На монотеистите и подчинената им полит. система не им трябат съзидателни хора със свободна воля и яисто съзнание и знаещи, сиреч личности. На тях им е нужна тълпа от безлики индивиди, стадо без воля-пасивни полулуди, чакащи откровения и "божа воля" и овчаря да им каже от кой точно вход да влезнат в кланницата. Трябват им затормозени от "социално мислене" кретени, вечно терзаещи се за някаква имагинерна "справедливост", НО категорично не разбиращи как всъчщност функционира света, природата и т.н.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eva666
Категория: Други
Прочетен: 530874
Постинги: 320
Коментари: 2318
Гласове: 1162
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол