Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2019 09:16 - DARK N E T? WHY?
Автор: eva666 Категория: Други   
Прочетен: 1405 Коментари: 6 Гласове:
3

Последна промяна: 07.06.2019 09:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

 

    ИНТЕРНЕТ се клонира..Защо? и КОЙ се възползува от това..
    моля, брат Гого по Темата...и ассистентката  му Кортана..

    а аз ще добавя  и "паралелната" Тема"...за подривните Технологии..Вие сте...


Може би всички сте чували за нещо, наречено „Дълбока мрежа и тъмна мрежа“.
Те съществуват под повърхността на мрежата. Това са няколко неща, които правят интернет толкова интригуващ. Има невероятно количество информация, до която човек има достъп. Но тя е ограничена, защото не всеки има достъп до всички подробности, които са скрити в интернет. Дълбоката мрежа и тъмната мрежа са обединени в публичен дискурс. Някои казват, че и тъмната мрежа, и дълбоката са еднакви. Същите ли са? Не, определено не. Има много различия между тях. Нека да видим как дълбоката мрежа се различава от тъмната мрежа и как можете да получите достъп до скрита мрежа.





Сега всеки може да свали и инсталира браузъра Tor. Но внимавайте, когато изтегляте този браузър, защото е по-рисковано да изтегляте зловреден софтуер, шпионски софтуер или някакъв друг вид вируси в компютъра си. Така че, не забравяйте да го изтеглите само от официалния сайт. Официално Tor Browser е достъпен само за Windows, Mac и Linux. Самият браузър е изграден върху отворения код на браузъра на Firefox. Можете да сърфирате в интернет точно както всеки друг уеб браузър, с изключение на това, че трафикът ви се пренасочва автоматично през мрежата Tor. Всеки, който някога е използвал Firefox ще открие познатия и лесен за използване браузър Tor. Два клика от уебсайта на Tor и вие сте готови и сте готови за достъп до тъмната мрежа.

превод/ Гугъл...

image






image




Гласувай:
5



1. eva666 - по Temata ,бях провокирана..
07.06.2019 09:48
снощи късно, от нашата Котка /без име/по повод нейните "убийств.изключителни" фотки, които тя изнамирала/евентуално/ в т.н. Дийп Нет..
тъй ,като..тук сме 99,9% артисти и маняци, и
най-обикновени луди без работа ,затова ,решавам да я постна
/освен това, ще добавя "моят" контрапункт за т.н."подривни" технологии
както ги определя един нашумял в посл.години автор,и той,Професор,разб.се)
Ювал Ноа Харари - "21 Загадки за 21 Век "/ ще дам Видео
/..аз съм чела 2 му книги, Първата я пропуснах

цитирай
2. level6661 - автора е проф по История в Йерусалим Уни..
07.06.2019 10:10
има издадени в България 3 книги /които следва ,да се
прочетат от всеки съвременен библофил, който не е встрастен в
сериалите за Дракони, техните ..майки, кръв, убийства и @бане / ххихи...
следва...
цитирай
3. milady - не знам, дали, ще ви е полезно..
07.06.2019 10:20
аз не съм техн..гений, но пък имам..буден, търсещ ум/ако,Стар реши, нека идва и да дава акъл и инструкции/ Темата е за Уикенд,ок...
цитирай
4. milady - това е ?моята онлайн помощ...дерзайте!
07.06.2019 10:21
Как да получите достъп до тъмната мрежа? Много хора се опитват да влязат в тъмната мрежа и открият, че е малко страшно и страшно. Но изненадващо достъпът до тази скрита мрежа е лесна. Така че, не е нужно да се притеснявате, защото всичко тук е анонимно. Красотата на тъмната мрежа е, че никой не знае кой си и къде си. Анонимността на тъмната мрежа обикновено се постига чрез използване на мрежа от луковици. Тъмната мрежа е разпръсната сред сървърите по целия свят. Браузърът Tor е най-популярният тъмен уеб браузър. Името „Tor“ идва от съкращението на оригиналното име на проекта, наречено „Onion Router“. Тъй като данните се пренасочват през множество нива на сигурност, преди да достигнат крайната си цел, той се нарича "The Onion Router". Американските военни изследователи създадоха този браузър „Тор“, за да обменят информация напълно анонимно. Връзката е криптирана и целият трафик се връща между релетата, разположени по целия свят, което прави потребителя анонимен. След това пуснаха браузъра Tor в обществено достояние, за да може всеки да го използва.
цитирай
5. eva666 - пАри немаа, действайте! затова, той нарича ХайТехнологиите - подривни..
07.06.2019 11:12
Всички доминиращи идеологии страдат от периодични кризи на доверие, но сега липсва доверие в която и да е идеология, казва Ноа Харари

[ynharari]

Наистина изпитваме криза на доверието през последните няколко години, но все пак имаме много по-голямо доверие в непознатите от когато и да било в историята. Най-добрата мярка за доверие в непознатите е размерът на парите, които се движат в света. Парите са направени от доверие. В продължение на хиляди години почти всички форми на пари - електронни, хартиени или златни - са лишени от всякаква присъща стойност и са ценни само защото хората се доверяват на институциите, които ги подкрепят. Днес почти всички пари са само електронни данни в компютри.
И има много повече пари, движещи се много по-бързо от всякога. Ислямските терористи, мексиканските наркокартели, севернокорейските диктатори, руските олигарси и китайските комунисти вярват в американския долар и мъдростта на Федералния резерв.
цитирай
6. eva666 - ? има ли някой тук, да го е изпробвал вече..
07.06.2019 12:41
този браузър - TOR...
я да сподели, плсс...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eva666
Категория: Други
Прочетен: 535761
Постинги: 320
Коментари: 2318
Гласове: 1162
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол