Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2019 17:24 - Моля, леля за комент!
Автор: eva666 Категория: Други   
Прочетен: 480 Коментари: 2 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 


Както обича да казва професор Юлиян Вучков от своето телевизионно предаване - социалистите се превърнаха от най-лявата в една ултрадясна партия!!! Тези социалисти, които учеха останалите на светли идеали се отказаха от тези идеали и ги замениха точно с онова, с което уж трябваше да се борят. Не е за учудване тогава, че този народ не може повече да им вярва и търси спасение през Терминал 2.

Но какъв е изводът, ще попитате справедливо вие, уважаеми читатели. Ще ви отговоря само в един ред:

Докато в България не бъди извършена истинска лустрация /колкото и закъсняла да е тя/ не може да се надяваме на бъдеще за българите!

 

 

Бел на автора. Моля всички читатели да вземат под внимание следното немаловажно обстоятелство, валидно преди 10 ноември 1989г. Тогава България беше член на СИВ /съвета за икономическа взаимопомощ/ и на Варшавския договор. Тя беше дотирана в голяма степен от руснаците, дори се занимаваше с реекспорт на руския нефт. Въпреки тези огромни средства, които получиха родните социалисти, те злоупотребиха до такава степен с тях /виж статията ми:

http://missana.blog.bg/lichni-dnevnici/2019/03/19/konkvistadorite-s-chernite-kufarcheta.1649944?reply=5200414   /,

че образуваха огромен външен дълг на България. Това е все едно да изсечеш гора и да оставиш на нейно място сипей на следващите правителства, а след това да искаш да пеят птици в него!


image

 



Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eva666 - вие сте прости, аз също..затова се разбираме..
22.07.2019 17:24
"От всички, които са били премиери, аз съм най-големият експерт" - Жива да не бях! Той бил най-големият, сред големите. Лошото е, че Борисов си вярва. При това дълбоко. Той вярва, че е най-доброто за България и ще я изведе напред. Това негово заблуждение запрати Родината в най-мръсния и неугледен ъгъл на Европа.

Аз съм най-големият експерт сред премиерите!

"Не съм самохвалко, а един преуморен човек" и допълва... "вследствие на много ангажименти и работа" Изказването му някак противоречи на "най-големия" експерт, но все пак Борисов трябва да покаже на простолюдието как се труди за нашето благо. Няма време за семейство, няма време за почивка, няма време за елементарни човешки дейности, защото той е по-велик от най-великите и с мъка кара колелото на България. Отдавна вече ми се струва, че май е крайно време да слезе от оперетната сцена, че с ръсенето на дивашки простотии ще затънем до край начело с него.

Бойко Борисов: Не съм самохвалко, а един истински преуморен човек

"По-добре да го вдигаш, отколкото да ти пада… рейтингът". То бива, бива идиотщини, ама толкова не бива. И то от устата на премиера. Ако беше бай Гошо от Орландовци или леля Милица от Кридол, все щях да ги приема. Неуки, необразовани и измъчени хора, а бай Гошо и пие, и псува. Но министър-председателят?! За пореден, но не последен път той показва своя "блестящ" умствен капацитет.

По-добре да го вдигаш, отколкото да ти пада... рейтингът
цитирай
2. eva666 - тук, искам да представя един мн добър автор..моля!
22.07.2019 17:48
17:24 - БОЙКО ЯШАРОВ (БОРИСОВ) ПОВЕЧЕ СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ПРОТОТИПА НА БАЩА СИ - ЗАМФИР..!

автор: nikolaigatzev категория: Политика
прочетен: 0 коментари: 0 гласове: 0


БОЙКО ЯШАРОВ (БОРИСОВ) ПОВЕЧЕ СЕ ДОБЛИЖАВА ДО ПРОТОТИПА НА БАЩА СИ - ЗАМФИР..!
Яшарската династия е яхнала България от 10 години, отново, след предишната й серия от 1954- 1989г.и страната ни, вече се срива! Дълговете ни стигнаха до критичните 28 млрд. евро, което е в опасната зона на брутен държввен дълг, а вътрешните дългове са над 300 млрд. лева и оттук нататък започва дълговото робство – за децата и внуците ни! Яшарите не могат без робия, дали ще е турска, съветска или болшевишката, тяхна - няма значение, стига да упражняват тиранията си,чрез някаква политическа и икономическа принуда!Друга формула в управлението им-няма, защото са неуки и ретроградни , а бащицата им, роден с името - Замфир Яшаров (и после приел християнското име -Тодор Живков, в 30-те години), залагал винаги на най-тъпите и устойчивите индивиди, същевременно и на най-плодовитите(разпуснатите), защото това е основен принцип на династията,да пръкват нечестивата си челяд,кадетите или диадохи си,когато и където могат - „барем, за да - х..’иляди..ЖивковизЪма”. Баце Бойко взе да кара танкове, кораби и влакове, пълна имитация на бащицата си- Бай Тошо,но много бледо подобие,защото Живков, поне имае съветски инструктори, съветници или пазачи, а Боце Яшаров няма никакво спиране и се кланя на всеки – на когото, трябва и на когото не трябва!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eva666
Категория: Други
Прочетен: 531030
Постинги: 320
Коментари: 2318
Гласове: 1162
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол