Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2019 16:19 - Грабежа след 1876!..
Автор: eva666 Категория: Други   
Прочетен: 2924 Коментари: 10 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


По същество: съкр...

Веднага след Априлското въстание Русия се задейства и за да подготви ескпанзията си сключва с Австро -Унгария секретното Райхщадско споразумение на 8 юли 1876 г. В него двете империи си разделят сферите на влияние на Балканския полуостров, Русия се задължава да не пречи на Австро-Унгария
при анексирането на Босна и Херцеговина, а от своя страна Австро-Унгария се задължава да не пречи на Русия при нахлуване на Балканския полуостров.
Двете империи се задължават да не допуснат образуване на „голяма и сплотена” държава, а Русия си запазва правото да си върне Бесарабия, като впоследствие компенсира Румъния с изцяло населената с българи Северна Добруджа, която е част от територията на Българската екзархия. По време на Цариградската конференция двете империи финализират секретното си споразумение с Будапещенската конвенция от 15 януари 1877 г. 


Междувременно в Цариград Великите сили започват конференция, която да реши „източния въпрос” и да уточни границите на новата Българска държава. Цариградската конференция се провежда декември 1876г. – януари 1877г. Окончателният вариант за територията на България е по предложение на британския представител и включва почти всички територии населени с българи и е много близка до границите на Българската екзархия: 

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1...

В същия момент Русия води паралелно тайни преговори с Австро-Унгария и подписва на 15 януари Будапещенската конвенция, с която окончателно обрича българските земи на разкъсване и залага основите на Берлинския договор.

В чл.2 на долната снимка двете империи се договарят за взаимно дипломатическо съдействие в случай, че се наложи колективно обсъждане от Великите сили. Ето защо договореностите между Русия и Австро-Унгария са наложени и на Берлинския конгрес.

В чл. 3 двете империи се договарят да не се допусне образуване на голяма и сплотена държава и констатират, че не желаят никакви последващи изменения на тези споразумения, както и заявяват своята готовност да ги съхранят и като основа за следващи политики.

Това обяснява и Берлинският договор и последващата съпротива на Русия срещу Съединението, нападението на Сърбия и скъсването на дипломатически отношения от Русия с България.

В същия момент в Цариград русите дипломати, начело с Граф Игнатиев саботират Цариградската конференция, провокират турския султан да откаже подписването и на 18 януари 1877 г. Мидхат паша обявява отказ на Турция да приеме решенията на конференцията.

Така двете империи обричат българските земи на разпокъсване,

а Русия успява да заложи основите на пъкления си план за разкъсване на българския народ и доминация на Балканите с цел последващо завземане на проливите и Цариград.

Прави впечатление и пълното съвпадение между текстовете, касаещи издръжката на „руския окупационен корпус” във Временния Сан-Стефански мирен договор и Берлинският договор –
съответно чл. 8 и чл. 22. от Берлинския договор.


България изплаща издръжката до 1902 г., изчислена от икономисти към днешна дата и равняваща се на около 40 милиарда долара, като спира да плаща в годините, в които Русия къса дипломатически отношения с България след Съединението и всячески се опитва да го саботира, организирайки преврати, метежи, въоръжава шайки, които да дестабилизират „Източна Румелия” за да предизвикат намесата на суверена – султана, за да се предотврати обединението на двете откъснати парчета българска земя.
(Впоследствие ще ви запозная по-подробно, имайки достъп и до секретните руски дипломатически грами).


Така Русия успява донякъде да изпълни пъкления си план и да предотврати образуването на голяма и сплотена българска държава, като предава Северна Добруджа на Румъния, Пиротско и Нишко на Сърбия, умишлено оставя Македония и Беломорска Тракия в пределите на Османската империя и образува в Тракия измислената държава Източна Румелия...

За да се стигне до оня чуден момент в нашата история, когато българският народ, нарушавайки Берлинския договор се опълчва на три империи – Руската, Австро-Унгарската и Османската и през 1885 г. обявява Съединението на парчетата от своята плът.

За да се стигне до нападението на Сърбия, пълната победа над нея, скъсване на дипломатически отношения от страна на Русия с България.

За да се стигне и до 1916 г., когато Русия, заедно с Румъния и Сърбия напада България.

За да се стигне и до голямата дата 3МАРТ 1918 г., на която победителят България, заедно със съюзниците си принуждава Русия да подпише най-унизителния мирен договор в историята си.
Договор, благодарение на който от лапите на руския империализъм се откъсват Финландия, Литва, Латвия, Естония, Полша, Украйна, Молдава, Грузия и Армения.


Договор, чийто последици виждаме и днес

Дата, избрана от победителя България като отговор на всичко описано по-горе.

„ О, неразумни юроде, поради что се срамиш да се наречеш болгарин?

P.S. Благодаря на Р.Л. за осигурения достъп до документите от Министерство на отбраната на Руската федерация!

  следва...



Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krumbelosvet - Леле-мале
09.03.2019 16:59
Тия пъклени планове на Русия. И ангелски планове на Турция и Дизраели. И госпожа авторката "има достъп до секретни руски документи". Мани-мани.
А сериозно, и Русия, И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, Н Я М А Т интерес от обединена България. Щото би взела Константинопол. Кой би допуснал възкръсване на БЪЛГАРСКАТА ИМПЕРИЯ.?!?! Стамболов го знае, и се опитва да прилъже султана да станем дуална империя като Австро-Унгария. Но и султана трева не пасе.
Русия всъщност прави ВЪЗМОЖНОТО, Което е НАЙ-МАЛКОТО ЗЛО за нас.
Има ли авторката секретни документи, ЗАЩО османците не се възползват от правото си на въоръжени гарнизони в Ромелия?
цитирай
2. eva666 - бай круме..
09.03.2019 18:13
авторката ..имала "секретна информация" от Акаша )))
а, ти?
цитирай
3. merlin68 - АФтурката, е папагалствала от Ф...
09.03.2019 19:24
АФтурката, е папагалствала от Фактор, или друг некой парцал, самата афтурка, няма и представа за какво става въпрос.
Първо, на Цариградската конференция, единствено граф Игнатиев представя план включващ цялостна България в граници приближаващи се до тези на Българската екзархия. На руското предложение се противопоставят представителите на Британия, Австро-Унгария, Италия и Франция. В крайна сметка е приет британският вариант, който предвижда създаването на две автономни български области - Източна с център София и Западна с център В.Търново. Нито една от тях не включва Беломорска Тракия и Родопите. Русия, без подкрепа от останалите за своя проект се съгласява с британския. Въпреки, че британският проект е одобрен, британците тайно съветват султана да не приеме решението на конференцията. Така се стига до Руско-турската война, която е огромно предизвикателство за руската икономика и нанася тежък удар по Османската империя. Британия се позиционира като защитник на Османската империя от пълен неин крах и като благодарност получава Кипър.
Това, че Русия не желае създаването на голяма България е глупост опровергана от Санстефанския договор. На Берлинският конгрес, ясно се виждат държавите които не желаят единна и още по-малко голяма България. От всички велики сили, само Русия подкрепя такава България. И разбира се единствена Русия поема тежестта на войната с която ни освобождава. Останалите велики сили се възползват от отслабената от войната Русия и Турция за да заграбят за себе си територии и търговски привилегии.
Второ, Русия прави много опити за тайни договорки с различните велики държави за да се осигури, че няма да бъде нападната в гръб тръгне ли на война с Турция. Разбира се, тя е принудена на много отстъпки за да си гарантира успех във войната. Но Русия никога не се е договаряла с Австро-Унгария, или която и да било друга държава да дели България.
Трето, Русия не къса дипломатическите си отношения с България заради Съединението, а заради това, че сваля доверието си от Батенберг, както и факта, че Стамболов с одобрението на другите велики сили и без съгласието на Русия, домъква в България Фердинанд. А както знаем (ние знаещите, а не афтурката), Фердинанд довежда страната ни до две национални катастрофи, така че несъгласието на Русия е повече от основателно.
Четвърто, 40 млрд. долара, България никога не е плащала на Русия, нито е можела да ги плати. Подобни твърдения, че до 1902г. такава сума е изплатена от страната ни са достойни за идиоти (не говоря за афтурката, която просто папагалства идиоти).
Пето, България е вкарана в ПСВ на страната на Германия, Австро-Унгария и довчерашния си поробител Турция, от продажния си цар. Не Русия воюва срещу България, а обратното, защото не Великите сили, а сателитите им избират за кого ще воюват, а изборът на Фердинанд е да изправи България рамо до рамо с поробителя й, срещу освободителя й.
И шесто, 3 март 1918г. български представители, за български срам, участват в подписването на Брест-Литовския договор с който болшевишка Русия излиза от ПСВ. Дали България е победител в тази война - на този въпрос чакам да ми отговори афтурката сама.
цитирай
4. eva666 - https://anonybulgaria.wordpress.com/2013/04/29/%D0%B8%D0%BB%D1%8E%D0%BC%D0%
09.03.2019 20:51
стига с тозз фактор..има мн..и разл. източници../за безстрастният Читател..
България е винаги капО, и след Първата също..
такава е Играта на великите сили...
а, Русия, тъзз Велика Орда, дгд..
Програмата за трите Световни е оргазнизирана от Илюминати, и масони.и жидското котило..разб се..
останалото са локуми и балализми за лафчета в Нетя..

Албърт Пайк и Трите Световни войни..

ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА трябвало да се инсценира, за да може Царска Русия да падне под прекия контрол на Илюминатите. След това тя щяла да се използва като вражески образ, за да се насърчат идеите на Баварските илюминати по целия свят.
цитирай
5. eva666 - Втората световна...
09.03.2019 20:56
е трябвало да се изфабрикува с цел манипулация на различните намерения между германските националисти и политическите ционисти. Целта е увеличаване на руското влияние и създаването на една нова държава — Израел — в Палестина.
цитирай
6. eva666 - Третата...
09.03.2019 20:57
Конфликта трябва да възникне от различията в мненията, които Илюминатите ще предизвикат между ционистите и арабите. Планира се световно разширяване на конфликта.
Момент от Третата световна война е сблъсъкът между нихилисти и атеисти, за да се провокира социален преврат, който ще се осъществи с невиждани досега бруталност и зверства.

След унищожаването на християнството и атеизма на хората щяла да се даде истинската „доктрина на Луцифер“ и така с един куршум — два заека.
цитирай
7. eva666 - в Основата е Борбата с-у Християнските устои и Морал..и семейство..
09.03.2019 21:02
затова ще се инициира Г.сблъсък с Исляма,
който е създаден/пак от същите тези хора/
тоочно с такава цел..
Плана се изпълнява пред очите на
..безгласната и безправна зомбирана..маса..
след Кулминацията във Военният конфликт,
ще дойде АнтиХриста/путя
и ще предложи /като "уж" Спасение..
Трети вариант -- Общата/юдей/ Доктрина и Единна Световна религия..
само, гледайте ТВ, не са нужни мн думи
и излишни емоции...

Благодаря ти много за участието, Краси!
/ нищоо личноо..поздрави..
цитирай
8. merlin68 - Юлке, постингът ти няма нищо общо ...
10.03.2019 00:47
Юлке, постингът ти няма нищо общо както със знанията ти, така и с интересите ти, а също и с коментарите ти. Това не ти ли се струва странно?
Що се отнася до коментарите ти, които сигурно кореспондират със знанията и интересите ти, то аз какво да кажа - не познавам илюминатите, нито масоните и най-вече не намирам причините изложени от теб за реално водещи към три световни войни.
Казваш, че унищожението на християнството и семейните ценности е основа задача и ще бъде осъществена с трета световна война. Няма такова нещо, християнството отдавна не е религия, а все по-малко е дори култура. Това ще рече, че и семейните и всякакви други традиционни за Европа ценности вече са почти разрушени, няма нужда от световна война за да бъдат довършени. Това не означава, че война няма да има, но причините за нея са съвсем различни, различни са и силите които ще я предизвикат. Но тъй като резултата ще е унищожителен, то на кой всъщност ще му пука, дали илюминатите или да речем банкерита са виновни за нея:)
цитирай
9. born - Тук вече рибата е избита до крак !!!
11.03.2019 01:40
"...P.S. Благодаря на Р.Л. за осигурения достъп до документите от Министерство на отбраната на Руската федерация!..."
ПП. Нищо лично , просто съм въодушевен , че все пак имаме достъп до такива документи. Имам и молба : Да се помоли "Р.Л." да провери из документите защо нещо им е изветрял новичока на ушанките, та ни Скрипала, ни нашия човек можаха да утрепят.
цитирай
10. eva666 - колега Магьосник 68,
26.03.2019 08:27
в моите лични търсения и прозрения..липсва емоционален елемент, уверявам те..
а с твоята истор.логика,ще стигнем..до кривата круша...и обратно..
нищо лично, движим се по.разл.траектория,и към разл..цели,струва ми се..

пп.
има една наука - наричат я Окултна..
Тя преследва Причините, Генезиса на "Нещата от Живота"
а, не...фактите..
усещащ ли..Разликата?
оставам с най добри чувства..
цитирай
11. ladylady - те ми се смеят, че съм различна, аз им се смея, че са еднакви..
26.03.2019 17:29

8. merlin68 - Юлке, постингът ти няма нищо общо ...
10.03 00:47
Юлке, постингът ти няма нищо общо както със знанията ти, така и с интересите ти, а също и с коментарите ти. Това не ти ли се струва странно?

а, ти си даже симпатичен, краси..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eva666
Категория: Други
Прочетен: 531296
Постинги: 320
Коментари: 2318
Гласове: 1162
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол