Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2019 19:00 - ИйСУС-ката е Дете от Звездите!
Автор: eva666 Категория: Други   
Прочетен: 583 Коментари: 4 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 



        Той е  наследник, пратеник , аватар на  Инопланетяните, мила Людмила..
       едни от тях, са Ану Наги/ Хората на Змията, Дракона,от пл.Сириус и Орион 
       тези, които дойдоха от Небето на Земята/ така се превежда ануннаки.или -наги
       от там  ,произхождаме и ние ,Българите.най древният народ, койти е .обиколил
       Земното кълбо, / неслучайно !!! за да  разпространява..тези древни Учения и 
       познания..за Бита,Занаятите, културата ,земеделството, златодобив..руди, метали
       Науката , Медицина, Ракето-строене ,и всичко, което се сетим..
       
       Затова публукувам  редовно  тези "Теории",
        които вече се  доказват неопровержимо и от Науката, и учените..
       и, Библията ,съдържа  част от тези безценни Учения, но има  и мн лъжи и измами..
       а, Религията ,създадена, въз  основа на манипулираната Библия, е един хитър
       умишлено създаден / и наложен/ полит. Проект на Елита..То е ясно, защо
       като  начин за Контрол  и манипулация  върху  Масите
       по подобен начин е наложен а и в  Българското царство по Време на Константин
       и неговата майка Елена...интересна  История, нали ? 
        
       това не го пише във фарисейско - каноническите  дебели томове...
        Обръщам се към теб, защото те уважавам, а не по др.подли причини..
 
      Има толкова многоо  книги  вече издадени/ Зекария  Съчин,Ерих фон Деникен
      Греъм Хенкок , д-р Крис Харди.. Д-р Стивън Гриър, Дейвид Айк..и мн други..
      има и толкова мн видеоматериали...и снимки, и артеФакти..и още , и ощее...

    Филма е  Уникален / без мой коментар.Приятно гледане!



     image



                image



    







Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vip661 - psihobg.com/?p=366
13.06.2019 19:33

" Хрониките на Земята", и др 5 книги на З Съчин..

- Възможно ли е хората, които четат Вашите книги да кажат: „Е, да, но той прави много предположения. Той взима фрагменти от отделни глинени плочки, части от отделни клинописни текстове и си позволява свободата да събере отделните части в една история.“

– На това мога да отговоря по няколко начина. Най-добрият отговор е този, който може да намерите в „Нов прочит на Битието“. А това е прозрението, че ние имаме потвърждение на онова, което шумерите са знаели преди шест хиляди години. Вие се учудвате как е възможно това, как биха могли те да знаят подобни неща? Как, например, би могъл да съществува отпреди 6000 години символът на две преплетени спирали – символ, използван днес в медицината и биологията? Та това е символът на Енки, който се е занимавал с генно инженерство, или по-точно, създал е Адам. Символът на ДНК, двойната спирала на ДНК! Как биха могли те да знаят без телескопи и космически летателни апарати, че Нептун е водна планета? Всъщност те дават отговора, казвайки „Всичко, което знаем, го знаем от Анунаките.“ И вие си казвате: „Е, добре, Анунаките са съществували“. Но веднага възниква въпросът – щом са съществували, кои са те и откъде са се появили? А шумерите ви отговарят: „Tе са дошли от Нибиру.“ И вие питате: „Какво е Нибиру?“ А те отново ви отговарят: „Още една планета в Слънчевата система“.
цитирай
2. vip661 - има много за четене ..тук...
13.06.2019 19:35
Сега вече казвате, че наистина сте впечатлени от знанията на шумерите и че вероятно те са знаели какво говорят, споменавайки за Анунаките, но вие със сигурност не смятате, че в Слънчевата система има друга планета с разумен и високо напреднал живот. Но аз ще ви запитам тогава какво обяснение ще ми дадете за тези Анунаки? Дали наистина на Земята е съществувала раса от гиганти преди половин милион години? Вярвате ли, че преди половин милион години на Земята е съществувала високоразвита цивилизация, по-развита отколкото сме ние сега, която просто е изчезнала? Когато опрете до обяснения за тези хора, не можете да намерите такова обяснение. Затова аз казвам: „След като не можете да намерите обяснение, защо не приемете обяснението на шумерите?“ Мога да отговоря и по друг начин. Никъде в моите книги, когато се обръщам към даден текст или глинена плочка, аз не казвам, че съм бил в Близкия изток, и там, виждате ли, съм се натъкнал на този и този текст, или съм открил тази и тази плочка. И, ето виждате ли, на тази плочка пише за Енки, който идва от далечната планета Нибиру и са приземява в Персийският залив. Не, навсякъде в моите книги аз казвам: „Това е глинена плочка от Британския музей, нейният каталожен номер е еди кой-си, тя е била открита на еди кое-си място и текстът й за първи път е бил публикуван от еди кой-си учен“. Цялата информация, всички източници, които аз посочвам, са проверени научно и академично и са приети като източници. Аз никога не съм откривал свой собствен източник.
цитирай
3. vip661 - това в уникално интервю с автора..накратко..
13.06.2019 19:37
– Но само във „Войната между боговете и хората“, източниците, на които се позовавате, заемат цели 16 страници!
– Разликата, и това е ключова разлика, е в това, че когато боравя с текст, в който например се описва как Енки е пристигнал на Земята и как се е приземил, академичните книги наричат това „Митът за Енки и Земята“. Ако се разказва за Енлил, то тогава съответно ще имаме „Митът за Енлил“. Учените наричат всички текстове „митология“, докато аз казвам: „Ами ако това не е мит, ако тези текстове разказват за действителни случки?“ Така създадох един сценарий, правдоподобен, логичен сценарий, който обяснява загадките и мистериите на древността. Например, кой е изградил Пирамидите?
– Какво още можете да ни кажете за Анунаките? Ние притежаваме ли свободна воля или всичко е било предопределено от тези същите Анунаки?
– Често ме питат дали те са изглеждали като нас. А аз отговарям, че това не е така – ние изглеждаме като тях. Те са ни създали чрез генно инженерство и са сътворили скок в еволюцията, като са ни направили да изглеждаме като тях и да приличаме на тях емоционално. Така казва и Библията – „…и създаде Адам по негов образ и подобие“. Физически, външно и вътрешно. Ние до много голяма степен сме това, което са те. Има обаче огромна разлика между нашата и тяхната продължителност на живота, а това е създало представите за тяхното безсмъртие. За тях една година се равнява на времето, за което тяхната планета обикаля около Слънцето. Или една тяхна година се равнява на 3 600 земни години. Това е ключовата разлика между тях и нас. Освен това съществува разлика между нивата на технологичен напредък. Та те са умеели да летят в космоса преди половин милион години, да не говорим, че са можели да съживяват мъртви и да правят още куп други неща, които в онези времена определено са били приемани като чудеса.

цитирай
4. vip661 - защооо имам БАН
13.06.2019 21:51
да ви еБъ..идиотите
заради Папата ли/
мФк...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eva666
Категория: Други
Прочетен: 535637
Постинги: 320
Коментари: 2318
Гласове: 1162
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол