Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2019 22:10 - Учете Астрономия!
Автор: eva666 Категория: Други   
Прочетен: 534 Коментари: 0 Гласове:
-2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
  2 част на Интервюто със Зекария Съчин/ авт на Хроники за Земята, и 12 Планета..


 Какво още можете да ни кажете за Анунаките?
Ние притежаваме ли свободна воля или всичко е било предопределено от тези същите Анунаки?

– Често ме питат дали те са изглеждали като нас. А аз отговарям, че това не е така – ние изглеждаме като тях. Те са ни създали чрез генно инженерство и са сътворили скок в еволюцията, като са ни направили да изглеждаме като тях и да приличаме на тях емоционално. Така казва и Библията – „…и създаде Адам по негов образ и подобие“. Физически, външно и вътрешно. Ние до много голяма степен сме това, което са те. Има обаче огромна разлика между нашата и тяхната продължителност на живота, а това е създало представите за тяхното безсмъртие. За тях една година се равнява на времето, за което тяхната планета обикаля около Слънцето. Или една тяхна година се равнява на 3 600 земни години. Това е ключовата разлика между тях и нас. Освен това съществува разлика между нивата на технологичен напредък. Та те са умеели да летят в космоса преди половин милион години, да не говорим, че са можели да съживяват мъртви и да правят още куп други неща, които в онези времена определено са били приемани като чудеса.

Аз лично смятам, че така, както те са пристигнали на нашата планета и са ни създали чрез генно инженерство, така и ние един ден ще отидем на някоя планета и ще създадем разумни същества там. Мисля, че това е логиката и последователността на нещата. Но могат ли събитията в тази последователност да бъдат определяни от отделните хора? Мисля, че да. Да вземем историята за потопа и унищожението на човечеството, при който се запазват само минимален брой хора, които да могат да се размножат след това?

Става въпрос за Ноевия ковчег. Енлил решава да се възползва от възможността на водната стихия, за да унищожи човечеството, но в същото време Енки предупреждава Ной за приближаващото се бедствие (при шумерите Ной се нарича Зюсудра). Енки обучава Ной как да построи ковчег, който да устои на водната стихия, и го кара да вземе със себе си семейството си и близките си, за да спаси семето на човечеството. Ето как се появява конфликтът между двамата братя Анунаки. Просто те двамата са различни. Ето го въпросът за свободния избор, за това кое е право и кое не, за това какво трябва да се прави и какво не трябва.

– А какво ще кажете за теорията, че ние сме боговете от миналото? Че ние сме създали човечеството и сега сме пред неговия край?
– Всичко, което мога да ви кажа, е че моята задача или моята мисия, ако щете, така както аз я виждам, е да поднеса на хората информация за това какво са знаели и умеели древните хора, и в какво са вярвали те. За да направя това, аз трябваше да проуча внимателно древните източници и да погледна на тях не като на митове, а като на истински истории. Днес моите книги са основа за значима литература и действително, такива книги се появиха в областта на теологията, астрологията и други области, а със сигурност има и други, които аз не познавам. Те се базират или позовават на онова, което аз съм написал. Аз предоставям фактите, така както аз ги виждам, а всеки е свободен да ги интерпретира както желае.

– Това е научният подход към нещата, а той прави вашият труд още по-правдоподобен. Това означава, че Вие не правите догадки, а разглеждате действителните доказателства, които съществуват.
– Да. Ас съм щастлив, че мнозина използват този материал като доказателства, върху които да изграждат своите хипотези. 

 
/ препоръчвам, намерете книгите  ..и, учете Астрономия!!!



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eva666
Категория: Други
Прочетен: 535424
Постинги: 320
Коментари: 2318
Гласове: 1162
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол