Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2021 13:37 - ....Сектата на Червените Зомбита..
Автор: eva666 Категория: Други   
Прочетен: 537 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 


откъси от Талмуда
на марксизма-ленинизма. 
   
Пророчества Ванги состряпаны в КГБ

Цялата система на комунизма беше една истинска мистификация, така че няма нищо необичайно във факта, че някогашните й идеолози и адепти са се “конвертирали” в настоящи мистеролози. Вълната, която ни заля в края на 80-те, началото на 90-те години на миналия век, на мистицизъм, окултност и източни вярвания, не беше рожба на перестройката, тя беше част от нея. Всички тези учения бяха много по-лесно смилаеми, отколкото стройната и многовековна система от догми, постулати и принципи на монотеистичната религия. На перестройчиците им трябваше да подхвърлят на тълпата занимание (зрелище) докато измислят как да заобиколят Христовият патент с хлябовете и да я нахранят с оскъдното им количество. Трябваше им и време, за да преустрят ТПК-тата и комбинатите в работещи фирми и сдружения.

Разбира се, че една такава мащабна операция за пренасочване на общественото съзнание – след срива на “обективния” прогрес на строя, свръхестественото стана част от обяснението и трябваше да заеме подобаващото му се място – не може да не бъде ръководена от “професионалисти” от “службите”. Паразитните политически доктрини, като комунизма, с всичките му тоталитарни мутации, експлоатират изначални човешки потребности. Експлоатират ги безжалостно и без съвест. Ракът няма човешка етика. Колкото по-независима от съзнанието е една човешка нагласа, толкова по-целенасочено тя се манипулира – в тоталитарната държава политическата употреба на колективните психически склонности е основа на технологията на властта. Абсурдно е да се вярва, че феномен като Ванга е останал извън контрола на КГБ/ДС.

Също толкова е наивно да мислим, че другарите-таварищи не са ни приготвили нови митове, опаковани от тях в съблазнителни мантри – като България енергиен център на Балканите или панславянското православно “братство”.
Колкото и да са подвеждащи, парадоксите казват повече от думите прости, затова ще си позволя един парадокс: “отложената” свобода издига мавзолеи. Това “отлагане” е опора на робството. “Отлагайки” свободата си ние се отчуждаваме от нея, превръщаме я в разменна монета и самите ние се “овеществяваме”.

Това ни прави потенциални инвеститори в идеологически и политически пирамиди и ни излага на домогванията на професионалните манипулатори, които лесно могат да сведат живота ни до ритуален градеж на безмислени саркофази – един вече преживян кошмар, който има склонноста да се завръща. Всеки човек някъде (дали дълбоко или явно) в себе си е на ясно, че има Бог…комунистите(атеистите) също.
И точно за това Ванга беше на почит и преди “демокрацията”! И най-нисшето човешко същество има нужда от мистичната вяра и когато системата му я забранява той я намира в различни нейни състояния и измерения! А що се отнася за руснаците…такава нация за мен отдавна няма! 

  има,и ощее...))



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. saankii - нема как.....
03.02.2021 14:37


Ванга е съдействала много активно на тайните служби доста време – от 1971 до 1984 г., показва разследване. Най-вероятно няма съответното секретно досие като на другите агенти, защото е била сляпа. А закон Божи тогава е бил собственоръчно да си напишеш доноса и да се подпишеш под него. Очевидно е снасяла съответната информация устно. Нейната история в това отношение не е никакво изключение. Много хора по онова време бяха оплетени в мрежите на Държавна сигурност.

Някои доброволно се натискаха да бъдат доносници, за да направят добра кариера. Други влизаха в мръсните схеми след заплахи и принуда.Факт е, че от един момент нататък Ванга става достъпна за повече хора, а таксата за срещата с нея се прибира от общински чиновник. Без благословията на Държавна сигурност и по насоки на КГБ това по онова време посмъртно не можеше да се случи.
цитирай
2. eva666 - пускам Кукаа )))
03.02.2021 17:34
спокоо за вас няма пампи, а Вата - прямо от резерва на Путята

ти ли ме донесе рано рано, мухоморка Блокова..и жалкаа..
пускам ти Кука, и ти гледам Злобната морда...
докъде ще те отнесе в клоаката...
най отгоре,на мараХуйка на Помпажа...
...колкоооо мнооогоо селяндурско..
това ти е Картинката на Лалавизора...
Постинг: Манипулацията с мултипликацията на Нахални.....
Автор на постинга: theeconomist
цитирай
3. zaw12929 - НЕ МИ ВЛИЗАЙ В БЛОГА ЦИГАНСКА БУЛКЕ ...
05.03.2021 07:56
КАТО НЯМАШ ВЪЗПИТАНИЕ, НЯМАШ ИЗКАЗ НА НОРМАЛЕН ЧОВЕК И СЕ ПРАВИШ НА "Edna Eva" НЕ МЪРСИ ТОВА ИМЕ ИЗМИЙ СЕ, ОБЛЕЧИ СЕ ПРИЛИЧНО И НА УМЕН ЕЗИК СЕ НАУЧИ ЗАЩО ВСЕКИ ПЪТ ПИШЕШ НА МЕН И НА ДРУГИТЕ УМНИ, ВЪЗПИТАНИ БЛОГЪРИ ТЪПОТИИ ДОКОГА

НЕ МИ ВЛИЗАЙ В БЛОГА ЦИГАНСКО БУЛКЕ МРЪСНА И ЦИГАНИТЕ НЕ ЗАСРАМВАЙ НЕ КРАДИ С ТОЗИ ТВОЙ свинският манталитет на трол, калтаК и фалшификатор СИ САМО ЗА СВИНСКА КОЧИНА НО И СВИНЕТЕ НЕ ТЕ И С К А Т
ЗАЩОТО НИЩО УУМНО В БЛОГА ТИ НЯМА- ПРЕДИЗВИКВАШ НА ДРИСКАНИ КОМЕНТАРИ
С П Р И С Е !!!!!!!!!!!!! изтривам те! връщам ти тъпотиит е блога да се радваш
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eva666
Категория: Други
Прочетен: 535295
Постинги: 320
Коментари: 2318
Гласове: 1162
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол